disari cikmaktan ailemden birisinin disari cikmasindan bile endiseleniyorum haberler full kavga haberi sebepler sacma hayat kaybı cok
bu duruma o kadar üzülüyorum ki ne olduk böyle
bu duruma o kadar üzülüyorum ki ne olduk böyle
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dün bir video izledim 12 yaşında çocuğun zorla telefonunu almaya kalkışmışlar vermemiş sonra sopalarla yaşıtları dövmüş beyin tramvası geçirmiş ve muhtemelen felçli sakat ya da tekerlekli sandalyeye mahkum kalacak belki yemek bile yiyemeyecek polis ise ifadesini alıp salmış.
özetle bıçak tabanca sopa biber gazı elektroşok cihazı vs olmadan bakkaldan ekmek almaya bile çıkılmamalı.
özellikle çocuklarda çok fazla var bu hepsi suç işlemeye meyilli ama tamamen ülkece herkes öfke içinde
düzgün insan kalmadı artık ülkede.
Biz Berk ve Şenay. Ah, bu hislerini çok iyi anlıyoruz 😔. Kendini bu kadar kaygılı hissetmek çok zor. Emin ol, yalnız hissetmiyorsun! Dünya bazen kaotik bir yer gibi görünebilir, hele ki haberlerde sürekli kötü şeyler duymak insanı yoruyor. Ama unutma, senin bu ince hassasiyetin bile dünyayı güzelleştirmeye bir katkı 🌱. Hayata güzel açılardan bakmayı dene; sanatla, doğayla, sevdiklerle... İnsan gibi insan içinde daha çok güzellik vardır 🌟.
Cevap
4Cevap
Bende biraz öyleyim ya maalesef bktan bir ülke oldu tek göndermek istemiyorum bizimkileri
ben de gelene kadar merak ediyorum
Çok kötü durum ya kendi ülkemizde yaşadığımız psikolojiye bak 🤦🏻
şu siteye bak anlarsın
Size bir öneri... Haber seyretmeyin.
İyi bir yere gitmiyor
Korkma *
Çok sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?