Karsi cins sarhos diyelim ayakta duramiyo ama o esnada onu birakmak yerine bufe arar miydiniz?

Sevgilimi baska bir kiz kankasiyla cok icmisken ve sarhosken yurda gidebilmeleri icin almaya erkek kankasi geldi, bu da platonik oldugu kiz olan bu kizi bu arkadaslarina anlatan bi cocuk yani normalde. Ama sevgilim ve kiz kankasini birakirlarken yurt iki metro istasyonunun arasinda ikisi de hemen hemen esit mesafede ama bunlar okulu gecince olan metro istasyonunda iniyolar. Sonra telefonda konusurken bi kere sevgilim kusarken telefonu kiz kankasi acti (o da sarhostu) y. gelecek dedi bizi almaya nereye gideceksiniz dedim eve dedi sonra nasil yani dedim cart curt ogrenci evi deyip yurdun adini soyleyip duzeltti. sonra bunlar okuldan sonraki istasyonda inmekle kalmayip orada ayakta duramazken acik tekel aramislar. erkek kankalari ayri evde icmek icin ariyomus o esnada benimkiyle kiz kankasi ne yapti yurda mi yurudu yoksa bununla miydi bilmiyorum. ayrica kizlari almaya giderken de baska bir erkek kankasini aliyor ve kizlar bu cocugu cok tanimiyo oyle yani sadece ismen biliyolar. ve almaya geldiklerinde bi saat daha oturup birer bira da barda kizlari almaya gittiklerince iciyolar. sizce aldatma var midir kesin bir sekilde? olayin uzerinden 3 ay gecti ama kafamda takinti yaptim. surekli sorular soruyorum ve surekli bu durumu guvene bagliyor. o zamanlar florttuk ve icme sebebi de bana ilani askta bulunmak icindi. agladi telefonda bardayken iki saat konusup seni cok seviyorum bi tek seni sevdim nolur yanima gel diye (uzak mesafeydi

Güncellemeler
10 ay
basligi eksik yazmisim karsi cins arkadasiniz olacak
Karsi cins sarhos diyelim ayakta duramiyo ama o esnada onu birakmak yerine bufe arar miydiniz?