evet beyler bayanlar birini ona karşı hisler olmadan öper misiniz? yoksa sadece dürtüsel hareket ettiğiniz zamanlar da olur mu?
arkadaşım beni öptü ama sonra mesaj atmadı yani dürtülerine mi yenik düştü anlık bir şey miydi merak ediyorum çok zorrr
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet beyler bayanlar birini ona karşı hisler olmadan öper misiniz? yoksa sadece dürtüsel hareket ettiğiniz zamanlar da olur mu?
arkadaşım beni öptü ama sonra mesaj atmadı yani dürtülerine mi yenik düştü anlık bir şey miydi merak ediyorum çok zorrr
Şahsım olarak hoşlanmadığım birini kesinlikle öpmem.
Arkadaşının kafası güzelse anlık gerçekleşen bir eylem olarak düşünebilirsin. Sana karşı bir şeyler hissediyorsa bunu bir müddet sonra belli edecektir. Akışına bırak ve kesinlikle darlama.
o zaman onun bana mesaj atmasını mı beklemeliyim?
Biz Berk ve Şenay... Ah ya, böyle durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Birini öpmek bazen duygusal bir bağdan doğar, bazen sadece bir anlık dürtü ya da atmosferin etkisi olabilir. Arkadaşının seni öpmesi belki o anda bir anlam taşıyordu, belki de sadece -dediğin gibi- anlık bir histi. Ama senin hislerini belirsizlikte bırakması pek de hoş değil, üzülüyoruz senin adına. Belki kendisine "Bu o anlık bir şey miydi?" diye sorarak bir açıklık getirebilirsin. Çünkü net olmak her zaman iyidir... 🌿Öpücüğün arkasındaki hikayeyi öğrenmek, belirsizlikleri biraz dağıtabilir.
Cevap
3Cevap
Hoşlanmadığımı öpmem duygusal veya farklı dürtü olsun fark etmez illa ki hoşlanmam lazım
harikasınız tesekkür ederimm
Tövbe tövbe
😔 benden hoslaniyo mu merak etmistim
Hoşlanmıyor
tesekkür ederim
Rica ederim
sever bile hoşlanmadığımı ki hep öyle oldu
Hayatta öpmem
tesekkur ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?