Yeni kiracı olarak bir yere taşındim asansör calisacak 1 gün sonra dendi açılmadi?

Yeni tasindim asansor bir gune acilacak normalde calisiyormus. Ev sahibim cok tatli ilgili insnalar onlar da oyle soylemisti. Lakin yöneticide bir sorun var emlakçi oturanlar yonetici arasinda saçma bir diyalog silsilesi oluştu. Emlakciyla iletisim kurma sebebimiz hem burada cok daireleri var hem de kiralarken 1 2 gune açilacak demeleri. Ben de ariyorum baska daireler de sormuş. Yönetici dün yarı gelecekler diyor. Bugun ariyorum emlakciyi onlarin da burada cok dairesi var ve iletisimdeler cunku bakmışlar ama bakim gerekiyormus diyor. E diyorum bu bakimsa yapsinlar hani ne zaman bilmiyorum diyor. Ev sahibine durumu ilettim o da aramis ama yonetici telefonunu kapatmis. Yönetici çok sıkintili ve apartmanda yaşamıyormuş. Ve benim annem hasta olduğu için biz özellikle asansörlü istedik. Herkes normaldr acikti dediginden hic boyle olacagini dusunmemistik. Bu resmen kandirmak. Bu konuda haklarimiz neler bilen var mı? Okuduğumda daireyle ilgili problemler yaziyor ama buna asansor dahil mi bilmiyoruz.
Güncellemeler
10 ay
Asansor acilmayali 1 haftayi falan gecti. Bir ilgisizlik garip bir durum var yoneticiyle alakali. Ve tasinirken emlakci dedi ki 1 ya da 2 güne acilmis olacak yonetici de oyle dedi
Yeni kiracı olarak bir yere taşındim asansör calisacak 1 gün sonra dendi açılmadi?