Yas 35. Evlenip bosandim. Simdi tekrar evlenmek istiyorum ama cekingelerim var. Ayrica oyle herkese yukselemiyorum. İstedigim gibi biri de karsima cikmiyor. Benim yasimda biri icin birini bulmak koolay olmuyor. Bazen soyle 25 30 arasi kizlar hosuma gidiyor ama o da etik olmaz diye cekinip yanasamiyorum. bir yanim evlenme keyfini cikar tanistigin biri olursa sevgili gibi devam et olmadigi yerde birak diyor diger yanim bir duzen olsun diyor. kamu da calisiyorum evim arabam var maddi sorunum yok ama boyle asik olup tutulacagim biri cikmiyor karsima. Tipim falan da iyi sorunum yok. Ne yapmaliyim sizce
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ne kadar oldu boşanalı?
5 yil kadar
Ruhen toparlayabildiniz ise yeni arkadaşlıklar kurun zamana bırakın acele etmeyin
Ruhen bir sorunum yok. Arakadas kurulacak bir ortamim yok. İs yeri desen hep erkek. Oyle biriyle de gidip tanisma cesaretim yok. Yani ters bir sey soyler falan yediremem kendime.
Abartmayın ya zaten anlarsınız siz de kim tanışmak ister kim istemez çocuk değilsiniz
Uzun bir gorusme olsa anlarim tabi de dedigim gibi oyle bir durum yok
Ee olsun o zaman siz de bu ne hayata küsmüş gibi
Cok yardimci oluyorsun :)
Ahh huyum kurusun ya 😇
Sen evli misin peki?
Hayır
Sen neyi bekliyorsun :)
Boşanmayı 🤣
Evli degilim bosanmayi bekliyorum :) nasil oluyor o
Bir bağ kalmadı çünkü süreç başladı
Anladim. Cocuk var mı peki
Hayır olmadı
Sustun
İyi bari o guzel. Cocuk olunca zor. Peki calisiyor musun? Bosaninca hayatini nasil devam ettireceksin
Çalışıyorum ailemin yanındayım
Ekonomik ozgurlugun olmasi guzel. Peki bundan sonra ki planin ne? Bosandiktan sonrasi icin bir plan , hayalin var mi? Yoksa artik kafani mi dinleyeceksin
Önceliğim kendim tabi ki kendimi iyileştireceğim
Ozel degilse bosanma sebebi neydi? Uyumsuzluk mu yoksa aldatma vs
Hepsi
Anladim. Gecmis olsun ne diyim. Nerelisin bu arada
Teşekkür ederim sağ olun
Rica ederim. Gizliden cikabiliyor musjn
maalesef
Tm sorun yok.
E evlen
O kadar kolay degil iste