Kaldırdılar şu idamı yıllar önce insanlar feci şekilde sapıttı. Sapıtan insanları adam etmenin yolu suça uygun ceza vermektir. Salan adalet değil asan adalet gerek bunlara:
1. Tecavüz
2. G@vatlık
3. Uyuşturucu üretimi/ticareti

Kaldırdılar şu idamı yıllar önce insanlar feci şekilde sapıttı. Sapıtan insanları adam etmenin yolu suça uygun ceza vermektir. Salan adalet değil asan adalet gerek bunlara:
1. Tecavüz
2. G@vatlık
3. Uyuşturucu üretimi/ticareti

İdamı yanlış buluyorum idam olsa daha rahat olacaklar zaten ölecem öldürüm bari bol bol kafası olacak. O yüzden İrandakı gibi yanlış yapanı kesmek bir uzvunu elini parmağnı dilini gözünü ayağını ves böyle olsa korkarlar öyle yaşamaya o acıya korkarlar yapmazlr ve toplum da kınarsa her kes ister istemez görüp gösterecek bak evladm yanlış yaparsan sonun söyle olur diye. utanç içinde olacaklar. Eğer Adil bir şekilde olacaksa bazı durumlarda bu sistemin olmasını isterdim. Hangi suçlara gelsek bir dünya suç var say say bitmez hepsine uygulanmalı bence
Benim için idam cezası tartışılacaksa sınır çok net: toplu katliam, soykırım ve çocuklara yönelik tecavüz ya da istismar gibi affı olmayan suçlar. İnsanlığa karşı işlenen en ağır şeyler bunlar.
İnsan denilen bir canlı yeryüzünün en pislik iğrenç varlığı olduğu için idam gelmiş bile olsa inan hiç toplumun huyu değişmeyecek. Gerçi cezaevinde şişlenme oluyor diye bilmekteyim. Hatta katiller intihar saldırısı bile düzenlebiliyor mesela bombalı
Cevap
5Cevap
Tecavüz, taciz, hayvana, çocuklara, kadına şiddet.
Fırsatçılık olabilir aklıma gelen ve hak ettiğini düşündüğüm.
terör kadına şiddet çocuk istismarı bunlara gelmeli bence
Tecavüzcü ve sapıkların boynundan asılmasına karşıyım başka yerlerindrn asmaları lazım
Vahşice işlenmiş cinayet
Kesinleşmiş cinsel taciz
Ahlaksız cinsel yönelimler
Vatana ihanet
Milli ve dini değerlere aşırı hakaret
Taciz/tecavüz, cinayet, mobbing
Her türlü canlıya edilmiş taciz ve tecavüz..
Teröristleri de var
Terör
Tecavüz
Bide hayvanları öldürenler
Kasten adam öldürmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?