dipnot:"Kıskanmayan erkekten hayır gelmez" Hz. Ali
Siz erkekler nasıl oluyor da eşinize mini giydiriyorsunuz?
dipnot:"Kıskanmayan erkekten hayır gelmez" Hz. Ali
Iyi de burada seni ilgilendiren ne onu anlamadım. Açtığı dekolte ya da kalça senin değil. Isteyen giydirir isteyen giydirmez.. bir başkasının gruru sana mi kaldı. Madem bir erkeğin hükmü altında hayatını sürdürmek istiyorsun o zaman bir erkeğe senin grurun nerde diye sorduğunda yer sopayı oturursun. Hic haberleri kadina uygulanan siddeti izlemiyormusun. Onu da geçtim, bir kadina bunu sormaya gerek yok değil mi? Bu soruyu önce bir sen cevapla. Neden mini etek giymek istiyorum ya da neden kocam varken bir erkekle arkadaş olabiliyorum diye bir sor kendine. Nasıl oluyorMuş genelleme yapmak?
Ben onlara erkek smdemem ben teshir giydirmem kimsenin bakmAsiniistemem ben kiskancim zaten
Babam annemin istediğini giymesine izin veriyor çünkü onun bir İNSAN olduğunun, ve kıyafetlerine karışamayacağının farkında.
Kıskanç erkek diye tutturuyorsunuz sonra televizyonda sokağa çıktı diye öldürülen kadınları görüyoruz, kendiniz kaşınıyorsunuz cidden.
hadi herşeyi geçtim nasıl rahat ediyosunuz o mininin içinde?
Ninja kıyafetlerinden daha rahat olduğu kesin.
iyi işte, cehennemde sıkıntı çekmezsin
Kurguladığınız dünya sonrası hikayesine inanmadığım için sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
ha şunu baştan söylesene! beni ne yoruyon o zmana!
İnan bu zihniyetle devam ettiğin sürece seni yoran ilk insan ben olmayacağım, köle olmak internette insanlara laf yetiştirmekten daha zordur eminim.
Hangi devirdeyiz. Milenyum cagindayiz. Mini etek kötü birseymis gibi algi yaratmayin allah askina ya !
Travesti Misin :)
Cevap
56Cevap
sevgili ile eş arasında fark ne l*n hepiniz ülke olarak mantık evliliği mi yapıyorsunuz
sonrada evliliği niye istemiyosun diyorlar bana
al işte al oku
sevgilim sonsuza kadar sevgilim olsun diye istemiyorum
eş diyorlar ya sanki eş olunca sevgi bitiyor da farklı bir bağ oluşuyor gibi konuşuyorlar.
giysi konusuna geldiğinde türkiye için haklısın
fakat şu eş konusu cidden canımı sıkıyor
sizin yüzünüzden evlilik istemiyorum o derece
öyle şeylere de müsaade etmem arkadaşı falan hayırdır
kendimden biliyorum hiç bir kızla erkek arkadaş kalamıyor
Benim eşim veya sevgilim. Kattien mini veya öyle dekolte dolu bir kıyafet giyemez lakin giyersede benim eşim veya sevgilim olamaz benim kadınım bana güzel gözükecek başkasına asla vücudunu ben gorucem başkası değil bazı kansızlar var tabi karısını gostermekten zevk alan embesil tipler onları asmak lazım.
İstediği herşeyi istediği yerde giyebilir. Zaten karım olduğu için oturmasını kalkmasınıda bilir. Karşılıklı güven varsa sorun yok demektir. Başkalarının bakması konusuna gelince gözün kemiği yok ki tutasın. Oturmasını kalkmasını bildiği sürece bakabileceği bir yer yoktur. İş laf atma v. s. abartılırsa orada devreye girer ağzını burnunu kırarım.
doğru bişey olsa niye laf atsınlar?
Sen yokken karina laf atsalar elleseler nolcak baskalarinin bakmasina nasil katlabiyosun hayret oturma kalkma hikaye
benim yaşadığım yerde bu tür olaylar yaşanmaz. ne laf atılır nede kötü gözle bakılır. Ancak dışarıdan gelenler abazalıktan ne yaptıklarını bilmiyorlar. Onları bir güzel dövüp sınırdışı ettiriyoruz. Geldiğin yerin kurallarına uyacaksın. Uymuyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Benim hayatım benim doğrularım vardır. Benim doğrularım herkesin doğrusu olacak diye birşey yok. Ancak herkes birbirine saygı duymalı. Sen bir bayan olarak bunu yanlış birşey olarak görüyorsan saygı duyarım.
@fuocoturco karim kendisine laf atana gerekli cevabı verecek kadar özgüvenlidir. Elleme konusuna gelince sıkıysa elle o ne yapacağını bilir. Bana ihtiyaç bile kalmaz. Bakma konusuna gelince iki farklı ülkede yaşıyoruz. Bizim yaşantımız sizinki ile aynı değil. Hergün sokakta bu tarz kişileri görüyoruz. Mini etekli hatta bikini ile dolaşan çok kişi görebilirsin.
ben bişey demiyorum
mini giyerse yakarım o giysileri de onun dışındakilere karışmam.
Da elalemin gururu sana mı kaldı kadın?
Ya böylelerine kıl kapıyorum. Size ne milletin götünden memesinden şeyinden?
Onların derdi o sizden mi izin alacaklar.
Yaş aralığına bak birde.
23 yaşındayım
yavrum biz gaziantep'in bir ilçesindeyiz burada giyemez köye gidersek şalvarını giyip yazmasını takması gerek amma diyelim paris'e, roma'ya, venedik'e falan bir tur ile gittik orada mini giyebilir. yani ben engellemem ama benim kadınım olacak kişi nerede ne giyeceğini çok iyi bilir. Bilmezse zaten ben onunla evlenmemç
Eşimin erkek arkadası olmasına müsade etmem tabi bu çalışıyosa illaki de erkek olacak ama eşimin bana verecegi güven karsı tarafa koyacagı mesafe onemli vıcık vıcık olana musade etmem aynı ozeni bende göstermeliyim dekolteli ve mini etekte giydirmem yani baska bir erkegin dikkatini asırı derecede cekicek kıyafete hayır
Sevgilime bile giydirmem ki Türkiye de yaşıyoruz bakan yine bakıyor bu beni deli ediyor daha önce sırf bu yüzden takışmışlığım var.. Erkek arkadaş konusu bilemiyorum benimde tanımam lazım sonuçta onunda hayatı illaki karşı cins ile bir çok yerde konuşması gerekecek hem burada güven girer işin içine gerçi ben yinede hep yanında olurum kıymetlimin bakanın ağzını burnunu yamulturum. :D
Sayin gizli hanfendi
genelleme yapmissiniz.. bunu dogru bulmamakla bilrikte
benim esim mini giyemez.
biliyorum:)
gizlilerin sorusuna iste bu yüzden cevap veresim yok:=)
ben müsade etmem. ama müsade eden çok. olaya farklı bakıyorlar.
Bu görüş meselesidir. Sana ters gelebilir kimine göre de normal gelebilir. İnsanları dış görünüşleri ya da yaptıklarıyla yargılamayı bırakın.
Şim gece birlikte dışarıya çıkıyoruzdur eylenmege yemege ozaman mini elbise giyebilir onun haricinde ben leylen gündüz giyemez ben yokken hiç bir zaman giyemez kısaca ben var ve gece çıkıyosak giyebilir :)
Sevgilisine mini giydiren erke... l*n az kalsın erkek diyordum ya birlikte mini giyip dolaşabilirler
Miniye dekolteye izin vermezdim. Ama normal sınırlarda erkeklerle bayanlarının arkadaş olmasında sakınca görmüyorum. Ha zaten içinde varsa ne kadar engellesen fayda etmez
Onlar ılık erkekler. Erkek izin verir adam izin vermez.
lütfen erkek demeyelim.
dimi:)))
senin söylediğin genel değil azınlık onlara biz gevşek erkeksi lavuklar diyoruz onlar bizden değil arada kalmış ne oldukları belli değil
Nasıl insanlarsınız siz kadınlar. Hemcinsinize bile baskı yapıyorsunuz. Yazık size insanları yadırgayıp duruyorsunuz.
Ne var ya giysin yakışıyor kendisi de istiyor kendisini güzel hissediyor zevk alıyoruz
Soruyu soran bence kapalı ve çirkin bir kadın.
Bu çirkefliğide içindeki bastırılmış duygularının açığa çıkıp patlaması.
Ps: Kapalıları severim, ama seni sevmedim (kapalıysan eğer). Başka hayatlara saygı duymuyorsan, sende saygı göremezsin. Kimsenin erkekliğine bedel biçemezsin.
Bedel biçmek için erkekliğini test etmiş olman gerekir! ;)
siz de öyle avunun ne diyelim..
Böylede yüzsüz ve pişkinsin. TEBRİK EDERİM!
asıl pişkin olan sizsiniz! demek sen karına miniyi giydircen sonra rahat rahat gezicen yuh be!! ben utandım
Kesinlikle katiliyorum. Yasa bakilirsa evde kalmis.
tamam teyze sinir yapma kalbin falan tutacak :D
ne teyzesi be yaş aralığım yanlış abicim!
Tamam l*n tamam, belli etme bu kadar ezik ve çirkin olduğunu :D affettim git.
tamam ya asıl sen üzülme daha laf sokmayacağım, ya böyle yaparak güldürüyorsunuz beni, neşem yerine geliyor:DD
eve kapatıp.. karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyin diyorsun.. oda güzel.. tercih sonuçta..
Ben evlendiğimde karımı eve kitlerim açık ve net. Gerekirse işimi eve taşırım her dakikamızı beraber geçiririz.
Esim yok. Sevgilimde bile izin vermem.. Esime oyle birseye izin verecegime omur boyu elizabeth takilirim daha iyi
Kesinlikle bende aynı fikirdeyimm...
nihayet bir bayan bana hak verdi:)))
Hiç anlam verememekle birlkte şaşkınlıkla izliyorum öylelerini
bir de gizli olmasanız daha samimi bir soru olacaktı sanırım :)
Her eğitimli g*vat izin verir ^^
aaa olur mu? güveniyolarmış eşlerine, ben bir bayan olarak bile utanıyorum onlar utanmıyolar erkek oldukları halde!!!
Müsade eden genişler cok adamlar zevk alıyo karısının orasını burasını acmasından heralde degisik
onlar inadına mini etek inadına dekolte diyen zümrenin çocuğu , artık analarını sen hesap et
Genelleme yok sayın soran sayın gizli..
*Yapmıyorum..
bende karışırım karışmadan duramam o adamları bende anlamıyorum karısı mini yi giymiş erkeğim diye yanında dolaşıyor :S
Gizli olduğun için kaale bile almıyorum :) eşim mini giyemez bu kadar basit ve kesin. Genelleme yaparak kimi kızdırmayı düşündünki acaba ;D
yaw he he
Sevgilim bile giyemez. ne hakla karışırsın diyenler olabilir. Aslında karışmam, giyecekse ayrılırım giyer.
Haklı olduğunu düşünüyorum
teşekkürlere:))
Evlenen herkesin birbirini sevdiğini mi sanıyorsun? Swinger olayı var l*n o ne ki :)
Once esin mini etek giymeyi istememesi lazim kadin giymek isterse erkek istedigini yapsin bas edemez
Erkeklik giymesini yasaklamak değil, yan gözle bakanı pataklamaktır ablası. Sen rahat ol yakışırsa giyer
he he
ya yapmayın 21, yy dayız bence eşide olsa bir erkek bayana karışamaz uyarır sadece bayan isterse dinler isterse dinlemez
21. Yy. Da saygı kalmamış diyorsun yani. Aidiyet yok yani. Cok sacma. Iki insan evlendi mi zaten bjrbjrlerini karisma hakki tanimislardir. Tabiki ne erkek kadının özgürlüğüne mudahale eder ne kadin erkeginkine. Ancak karşılıklı sorumluluklar vardır evlilikte 50 yy. Da olsak dahi. Benim kadınıma baska bir erkek bakarak fantazi kuramayacak derecede açık giyinmeli. Haddini bilmeli iki tarafta.
çıplak gezsin demiyorum tabi ama miniye karışamazsın sen karına güvendiğin için evlenmişin zaten asıl sıkıntı hemcinslerinde uçkurlarına sahip olsun onlar Allah irade vermiş yani
güven bahanesine sığınmayın ya Allaha sığının!!!
hayda bir kere işi dine bağlamayın be kardeşim Allah rızası için ya laf bulamayan din diyor be
neye bağlıcam ki? dinimizden başka ne gerçek ki?
ya bak bana dindar ayakları yapmayın lütfen eğer dinimize uygun düşmemesiyse mini eteğin buysa derdiniz sizi ilgilendirmez günahı giyenlerin boynuna ama benim derdim o değil şu eşi de olsa karışamaz ne giyeceğine sadece uyarır
Karımın bacaklarına bakılması bana gurur verir her ortamda dikkat çekici göz alıcı olmasını ben isterim hatta eve geldikten sonrada kendine bakan erkekleri bana anlatıp daha heyecanlı bir seks hayatı yaşarız
Hatta arada onları da getirir bir heycan daha :)) rezil herif
senin adamlığına ne diyim bilemedim
Adamlık anlayışınızı değiştirin bunla ölçülmüyor
tamda bunla ölçülüyor
Ama insan yanında yürürken eşinin paspal olmasını istemez ki geceler de toplantılarda giyebilir karım olsan sana özellikle mini etek topuklu ayakkabı giydirirdim yaa
düşüncelere bak (!)
sen benim tartışacağım biri değilsin.
Sakıncalı düşünceler
Onlara Erkek degil Godos derler
Dipnotuna aynen katılıyorum
Kısa ve öz cevap: Sana ne! İnsanların ahlakı sana mı kaldı?
hemen de "sanane" kelimesine sığınıyorsun!!! o yüzden sana cevabım net: benim düşüncemden SANANE!!!
madem herkes özgür de ben niye özgürce düşüncemi paylaşamıyorum? asıl sen anlamıyorsun o kelimeden.
Sunu biriniz kıskansın kuscak bu :/
:)))
yaş aralığım da doğru değil abicim!
İstanbula hanzo gelmis sana o yakisir
sana benziyo demekki!
ya cidden bana laf sokmaya çalışma küçülüyorsun çünkü!!!
XXXL olmam lazım giymesi için şükür değilim.
Katılıyorum sana evimde bana giysin..
Böyle Genişlerde Var Tabii
benim sevgilim yok ama olsaydı mini giydirmezdim
onların meshebi geniş bişey sanıyorlar onu
şu an giydirtmiyorum ( eşim yokkk asdasd )
Giyemez..! Konu kapanmıştır.
Karım olursa giydirtmem.
O kadar geniş değiliz.
Ortamına göre giyilebilir. sen evlimisin?
Sevgilim giydiğim ortamlara göre karışıyor
sen giymiyomusun dar pantolon falan.
giymiyorum tabiki de niye vücut hatlarımı belli edeyim?
snei görmeden bişey diyemicem :)
ne alaka?
var alakası ama önemli değil. neyse ben giydirmem ama sadece mini etek meselesi değil bu.
Yerinde olduğu sürece giyilenilir ne olmuş yani..
ya nasıl rahat ediyosunuz açık giyinerek?
Allah akıl fikir versin size ne diyim...
ne demek yapamıyorsan? giy deseler de giymem! doğru değil Allah yasaklamış zaten! anlayana!!!
yazık bir de mod olacaksın!! bir de übermod:p
sizle tartışmam bil saçmalık. hadi bakalım işinize!!
siz anca sorumu şikayet ederek gösterirsiniz dimi modluğunuzu (!)
Sorunun silinmeyrceğini bildiğimden kaldırmadım. Oraya buraya saldırmayı kes artık istersen.
Ne atarlı saldırgan bişey çıktın sen yahu.. Tamam sen mini etek giyme, giydirmeyen koca bul bu yaştan sonra bulabilirsen tabi :)
Ama nedir bu yani erkek misin sen adamlığına yazık falan.. Herkesin görüşüne saygı duymak zorundasın.
yaş aralığım doğru değil ki ablcaım üzüleceksin ama:p
hm öyleyimdir azıcık:p
senin modluğuna bir şey derdim ama terbiyem müsade etmiyor
noldu? bak sorumu şikayett ettin 2. kez geri geldi:DDDDDD
Ulan giydirsek suç giydirmesek ayrı suç napicaz
Giydirenlere sormak lazım
Asla giydirmem, giyemez.
Bende anlamıyorum..
Ben giydirmem bacaklarini kirarim :)
Genel konuşma. O kılıbıklara özgü bna değil
Herkes istedigini giyer kime ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?