Günümüz Turkiyesinin abaza toplumu arasında yanında erkek varken bile bir kıza laf atilabiliyorsa mümkünse sadece benim yanimda giysin.. ne kendi üzülür ne de ben üzülürüm
yerine göre giyebilir , özgüvensiz erkekler kendini belli ediyor. Yanındaki kıza nasıl bakıyorlarsa sizede öyle bakan kadınlar varsa cevrende bu durum eşitlenir
Sevdiğim kız nerede ne giyeceğini bilecek olgunlukta olmalıdır, ben karışmam, sadece nazikçe onu kırmadan uyarırım gerisini kendi bilir. Herkes kendi aleminde özgürdür. O benim sevgilim, köpeğim değil.
valla 2 dünya birleşse... uzaylılar dünyaya inse.. dinazorlar tekrar dirilse... yinede giydirmem... karısına mini giydiren erkek--pardon erkek dedim---dünya ahiret bacımdır benim
Burda biri benim kadının etekte giyer şortta laf edene etekte giydiririm şortta demişti Niye giyilmesin bir kızın etek giyebilmesi için illa bekar mı olması lazım tamam
Ne giyeceğine kendi kendine karar veremeyen ezik bir kadın istemem hayatımda. Yaşam tarzı vs bana uymuyorsa yollar ayrılır, kimsenin bir başkasının hayatına bu denli müdahale etmeye hakkı yok
Benden önceki yaşamında nasılsa öyle o yala kadar Nasıl giyinmesi gerektiğini öğrenmiştir O yaştan sonra mini etek giymeye de yok uzun etek giymeye de zorlayamam
Kendi öz mahrem bölgeleri konusunda karşı cins tarafından ters bir durumla karşılaşmaması için kendi güvenliği adına giymemesini tavsiye ederdim. Burası Türkiye ve herşey olabiliyor.
Elbette ki giyebildiği en seksi eteği giymesi hoşuma gider. Benden başka kişilerin de görmesini isterim. Sadece ben göreceksem eteğe ne gerek olurdu ki.
insanın dibisin kardeşim... hala senin gibi düşünen bayanların var olması az da olsa gelecek adına umut veriyor... şu yorumlara baksana Allah düşman başına vermesin bunları
En İyi Cevaplar