Arkadaşlar canım çok sıkkın yardımcı olur musunuz?

Şimdi sevgilimin iş çıkışında buluscaktik, parası falan boşa gitmesin borç ödüyor diye evde sebzeli pilav, tavuk ve patates püresi ve içecek koydum ve götürdüm, poşetten çıkardım 2 kaşık pilavdan aldı, tavuğun altındaki ne dedi patates püresi dedim, sonra arka koltuğa koydu sonra yerim dedi , bende üzüldüm anladı ağladım falan beğenmediğimi mi düşündün dedi senin elinden b*k olsa yerim dedi. Ama tavrı hareketleri öyle değil. İşte ben ağlayınca kavga ettik sonra üç dört kaşık pilavdan yedi patates püresini zaten sevmiyorum dedi onu yemem bak dedi, sonra geri koydu arabanın arkasına. benim tavrim devam edince yine aldı bir kaşık pilavdan aldı ama böyle ağzında lokma büyüyor. dedim tavuğu falan yeme bozulmuştur dedim. sonra hepsini poşete doldurdum kavga ettik ağladım ben yine sonra arabadan inerken arabanın önündeki çöpe doldurdum, o kadar kötü hissediyorum ki komşu bile bir tabak verse mutlu oluyoruz hevesim kırıldı

Güncellemeler
10 ay
Şimdi kavga ediyoruz yolda yiycektim, sen aldın çöpe attin bozulmuştur diye diyor
Arkadaşlar canım çok sıkkın yardımcı olur musunuz?