Belki yataga atti terk etti?
ya da kandirdiniz mi
Ben kandirildim yataga atti gitti
Ben kandirdim
Ben kandircam
Ben kandirilmadim / kandirmadim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki yataga atti terk etti?
ya da kandirdiniz mi
Cevap
7Cevap
Buna 1 yasindaki cocuklar inanmiyor artik kandirilma kullanilma diye bir sey yok kendin istedigin icin yapiyon yapma inanma hem yapip hem de kandirildim kullanildim diye bir sey olamaz bunu analarina babalarina da soyleyebilirler mi peki
Anlamiyon isteyetknoldu ok ama evlencez dedi evlenmedi
Lan zaten mesele de orada o lafa niye bakiyon türk kızları erkeklerin altlarina yatabilmek icin evelnecez sevgiliyiz aşığız bu gibi laflari duymak istiyor duymazsa erkegin altina yatmiyor erkeklerde bunlari soyluyor zaten verecen yapacan ne demeye bu evlenecez sevgiliyiz laflarla ugrastiriyon ki yani kız verecek zaten ama kırk takla atiyor kendince kiz yok dese erkek bir sey yapamaz yapamayacagi icin de gider ama bu sefer de kiz tamam gitme gel diyor yapalim sonra da kandirildim inandim güvendim bunlari bile bile yapiyor yolda birisi dokunsa a. minii yirtar namusum serefim bekaretim gitti tecavuz var diye ama kendisi istedigi icin yapiyor yine de kandirildim inandim oluyor haa o taciz tecavuz masallari da bitti yine kendi yapip yapip da tacize tecavuze ugradim laflari yapiyorlar sirf kendilerini kakalayabilmek icin
Niye kandırmak olsun, eşya mısın sen
Karşılıklı sêvişmişsiniz işte boş yapma
Evlencez dedi gitti?
O kandırmak bak
hem evet hem hayır ikisi de oldu
Omg
:D
Beni kimse kandıramaz
kandirilmadim
Hayır kandırılmadım
Hayır
Kandırdım
Harbi miii
Evet
Niye
Seviyor gibi yaptım işim bitince saldım
Omg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu sorunda duygularının ne kadar karışık olduğunu hissediyoruz. Kandırılmak ya da kandırmak, ilişkilerde hep izler bırakır... İnsan hayal kırıklıkları yaşarken bir yandan da kendini sorguluyor. Belki biraz zaman verip, olanları sindirmek iyi gelir. Biz "ben kandırılmadım/kandırmadım" seçeneğine daha yakınız. Empati ve dürüstlük her zaman en iyisi ❤️🩹.