Ya da komik ayrilma hikayeleriniz falan var mi? 😅
Ben gecen sene bir futbol faniyla sevgiliydim ve adam bildiginiz takintiliydi, tuttugu takim da Galatasaray'di
İlk cikmaya basladigimiz zamanlar bana tuttugum takimi falan sormustu ben de takim tutmadigimi soylemistim
Bunun uzerine de beni Galatasarayli yapacagini falan soylemisti, buna cok emindi
Neyse iste aradan birkac ay gecti, aramiz gayet guzel, iliskimiz harika gidiyor ama tek sorunumuz futbol
Bana durmadan mac falan izletip yanimda Galatasaray marslarini falan soyluyordu, ben de bir sey diyemiyordum cunku adami cok seviyordum
Bir gun bana gelip dedi ki "hadi hazirlan maca gidiyoruz", ben de kaldim oyle tabii ki
Ne maci falan derken bunun GS - Basaksehir maci oldugunu ogrendim (7 Mayis 2022'deki mactan bahsediyorum)
Gitmis ikimize de bilet almis, adima ozel forma da yaptirmis, bana israr ediyor surekli
Ben hayir dedikce daha cok israr ediyor falan derken "aman be tamam, ben giderim" seklinde bi cumle kurup kapiyi carparak evden cikti
Ben de kaldim oyle tabii, futbol sevmiyorum ve sirf o seviyor diye sevmek zorunda degilim
Neyse iste o gece eve gelmedi, kac kere aradim acmadi, mesajlara da donmedi
Birkac gun sonra ogrendim ki beni aldatmis
Benim icin yaptirdigi formayi da adasim olan baska bi kiza vermis ve maca o kizla gitmis
Nasil gaza geldiyse artik sonra da birlikte olmuslar iste
Ben binlerce mesajla ecdadina kadar soverken ve beni neden aldattigini sorarken bana yazdigi sey ne biliyor musunuz?
"Seni aldattim cunku benimle maca gelmedin ve futbol sevmiyosun"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer