Arkadaşlar siz olsanız ne der ne yapardınız?

27 yaşındayım annem babam 11 yıldır ayrılar ben ön muhasebeciyim 9 yıldır dedemin 2. evinde yaşıyoruz annem ben ve 20 yaşında ki kız kardeşim 5 yıldır apartman bahçesinde baktığımız sivava köpeğimiz vardı yönetici ve karısı bizimle kavga ettiler ve bizimle ugrasip duruyolar mahalledekiler bize köpek için düşman oldu köpeğin çipi aşıları var apartmanda herkesin bölmesi vardı onlar sebze ekti biz köpek koyduk yönetici sırf köpek için bütün bölmeleri yiktirma kararı aldı köpeğim bir aydır yuvasız kaldı 2 yer değiştirdik biri bakamadı diğer yerdende kaçıp dün bizim eve gelmiş bizde onu arıyorduk bize dogru bir kostu göz yaslarimizi tutamadık kardeşimle sokakta hüngür hüngür ağladık aksam dedem bisey almaya geldi ben aşağı indim verdim evde köpek mi bakarsınız kız dedi dede ne evde köpek bakması köpeği götürdüğümüz yerden kaçıp gelmiş balkona koyduk sokağa mı atalım dedim herkesin önünde apartmanın önünde düşmanlarımızın içinde sizin hiç utanmanız yok mu dedi bende sende çok var dedim arkamdan bir sürü laf saydı küçücük sıpaya bak şerefsz Allah b... nızı versin geçmişini s... ktiklerim swrefsizler utanmazlar dedi herkes balkonda oturuyordu gururum gitti düşmanlarımizı mutlu etti kardeşim balkondan duymuş ikimizde geceye kadar ağladık evinden çıkmak burdan gitmek istiyoruz imkan yok
Arkadaşlar siz olsanız ne der ne yapardınız?