Öncelikle günaydın.. Yaş 31. Burada pek aktif olmamakla beraber yine de düşüncelerinizi merak ederekten yazmak, sormak ya da fikirlerinizi merak ettim diyeyim. Siz artık hangi duruma koyarsanız düşüncelerimi... Hayatımda biri vardı ve epeydir yok. Düşünceler farklıydı olmayacak gibiydi ve olmadı. Peki şimdi düşünüyorum da biriyle tanısma tahammülüne sahip miyim? Değilim. Yeniden birini tanımak, güvenmek. Tanıdıgın güzel şeyleriyle onu sevmek. Kıyamamak hiç bir şeyine, özlemek. Görüyorum arada bir burada. İnanın güvenebileceğim ihtimal var ise de aldınız be... Erkekli kadınlı diyorum. Cinsiyet ayrımı asla yapmıyorum. Peki bir ihtimal var mıdır sizce? Doyumsuz insanların içinde kendi halinde sadece onu sevebilecek, iyi de gelebilecek iyi insanlar kaldı mı bu devirde? Kusuruma bakmayın başınızı şişirdim. Meraktı sadece bende ki..
Olur mu acaba? Soru gibi de değil gibi de.. Siz de anlatacaklarım gibi misiniz?
Bence bunu sosyal medyadan aramak işi daha karmaşık yapıyor. Ve evet doyumsuz insanlara karşı birisini bekleyip onun biriciği olup onu biricik hissettiren insanlar var elbette. Denk gelme meselesi tamamen. Sadık insanların reklamı yapılmıyor
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
Ya zaman öyle bir hal aldırdı ki. İstemsizce sosyal medyadan oluyor. Ama dediğiniz gibi denk gelme durumu. Umarım denk gelmişsindir. Denk gelmeyenlerin temennisi bu yönde en azından 😌
Neyi arıyorsan O'sun der Mevlana... Çağımızın sorunlarından biri de bu olmalı aklı ve kalbi arasına sıkışmış insanların hayatlarına çektiği;narsizm, güvensizlik, ince düşünmenin aksine en özel anları bile sıradanlaştırıp ufacık bi tebessümü arda atan duygularıyla , pervane olduğumuz insanlar. Doğru olan vakit-i zamanı geldiğinde gerçek yurdunu bulur... iki kuşak arasına sıkışıp kalmış şu çağda bu zamanı yaşamak hayli zor zira. Hem eskiye özlem duyup sadakatle bağlı kalmaya çalışıyoruz hem de zamana ayak uydurma gayretiyle yitip tüketiyoruz benliğimizi, karşımıza kim çıkacak hangi imtihanları vereceğiz bilmiyoruz. Sadece günü tamamlıyor ertesi sabah bi gün evvel hissettiğimiz duyguları dahi unutuyoruz... Peki gerçekten ne istiyoruz bunu biliyor muyuz? Herkesin kafasında belirli bir kusursuz sevgili profili oluşmuşken;sürekli kusur arayarak bakan bizler gökten melekler mi umuyoruz ☺️ Evvela öz sonra göz en son söz
0
8 Yorumla
Soran
10 ay
Hadi bee. ''Evvela öz sonra göz en son söz" .. Ne güzel söz. Zor bir zaman. Baksana kadınlara yitip giden bir sürü can. Bir sürü hayat, gelecek. Yazdıkların için teşekkür ederim. Pozitif birisin belli ki. Temennim hep böyle olman :)
Yalnızca kalbiyle görmeyi bi nebze de olsa öğrenenlerdenim , duygularını böyle bir platformda dile getirme cesaretin için ben de seni tebrik ederim. Karaları bağlamak için sebep çok , oysa yaşadığın şu kısacık lahzayı dahi gülümseyerek anmamak için sebep yok 🥰
Pozitiflik nasıl bilmiyorum temennin için teşekkür ederim manayı arayan sen iken başkasından medet umma derim 🙏🏻☺️
Kendini çok güzel ifade edebiliyorsun. Yeni mi üyesin yoksa daha önce başka bir hesabın var mıydı? Pozitiflik ise bakış açın güzel. Pozitif birisin gibi hissettim :)
Platformu çok da keşfetmeyin bence 😄 uzaktan baksanız yeter. Arsızı, yoldan çıkmışı, çıkmaya meyillisi falan ne ararsan mevcut 😄 bir nevi anonim olmak insanları daha kolay yanlış yola itiyor belli ki.
O insanların meselesi? Herkesin o minicik kalbi kocaman oyuncaklarla dolu lunapark gibi... kime bilet keseceğini iyi bilmeli , aksi halde hurdaya dönen macera treninin, bomboş dönencelerin, neşesiz atlı karancaların hazin sonu kaçınılmaz. Kalbi kalpten istemeli niyette nasip işi 😄
Bu duygularını çok iyi anlıyoruz! Sanki hem bir şikayet hem de bir ufak umut kırıntısı var içinde. Şöyle düşün: Hayatta güven kırıklıkları olsa da, insanlar aslında hep o "güvenli limanı" arıyor, değil mi? 🌊 Belki de her şeyi bir yolculuk gibi düşünmelisin... Mükemmel cevaplar aramak yerine, hayata ve insanlara küçük adımlarla yaklaşırsın, kim bilir?
Ve evet, iyi kalpli, sadece sevmek isteyen insanlar hâlâ var. Ama bazen bu insanları keşfetmek için önce kendine biraz sabır göstermen gerekiyor. 🌿 Sadece hazır hissettiğin an harekete geç. Ama şu ihtimali hiç unutma: Biri bir gün seni tüm bunların hiç yaşanmamış gibi hissettirecek. 😊