Ama fotoğraf gerçekten çok şirin ya 😊😊 Kemal Sunal Allah rahmet eylesin. Sorunun cevabına gelecek olursak hatun ne dersi ya da kadın ne derse o olur şeklinde bir yaklaşım hiçbir şekilde doğru bulmuyorum evlilik iki kişi arasında yapılan bir şeydir saygı sevgi bağlılık fikir ortaklığı aynı dili konuşmak zaten bunlardan birisi yoksa o evlilik bitmeye mahkumdur ya da o evlilik hiç olmamıştır, dolayısıyla böyle bir yaklaşımı doğru bulmuyorum ama bazı kadınlar evlendikten sonra evlendi erkeği avucunun içine almaya çalışıyor Ben her dediğimi yaptırırım derdinde oluyor ev alışverişinde bana yardım etmek zorunda ev işini de bana yardım etmek zorunda zorunda olduğu için değil sevdiği için yapmalı Bir insan bir şeyleri, dolayısı ile şunu söylemek isterim ki hatun ne derse o olur demem ortak bir karar alınır hatta bazı zamanlar evde biraz otoriter olmak gerektiğini düşünüyorum tamam kadınlarımızı iyidir hoştur ama bazı zamanlar kadınlar avucunun içine almaya çalışır ve bazı kadınlar gerçekten hani saçı uzun aklı kısa derler ya işte öyledir saçı uzun aklı kısa O yüzden bazı konularda kadınları serbest bırakmak doğru değildir. Mesela benim hayatımda olacak olan kadın yani evlendiğim kazan ben yanında olmadan sefere gidemez ancak zaruri durumlar olur annesi babası hasta olur bir akrabası hasta olur o zaman gidebilir onun dışında böyle bir şey kesinlikle kabul etmem, mesela akşam olduğu zaman dışarıda işim alıp eve geldiğim zaman yemek yapamadım yemek yapmadım bugün kendime vakit ayırdım diyen bir insanı kesinlikle hoş karşılama hastalık olur meşru bir mazeret olur onun dışında bir şey diyemem ama keyfi olarak evlilik ciddiyetini anlamayan kadınlara hiçbir şekilde tahammül edemem, dolayısıyla şunu dile getirmek isterim ki hayatta bir kişiye bağlı kalmam ortak kararlar alınması gerekir bu evliliklerde de böyle der aile ilişkilerini de arkadaş ilişkilerinde de, yeri geldiği zaman erkeğin dediği olur yeni geldiği zaman kadının dediği olur hepten kadınların eline ipleri verirseniz kokulu olursunuz benim kukla olmaya niyetim yok.