Başta güzelce cilve yapıyorsunuz sonra bir bakıyorum üstüme çullanıyor daralıyorum
Kimle konuştuysam fiks aynı ya
Başta güzelce cilve yapıyorsunuz sonra bir bakıyorum üstüme çullanıyor daralıyorum
Kimle konuştuysam fiks aynı ya
Neden mi? Hemen söylüyorum. Çünkü önce o kadar gerçekçi bir ilgiyle kadını şımartıyorsunuz ve özel hissettiriyorsunuz ki sonradan havalara girdiğinizde kadına soğuk yapmaya, mesafe koymaya başladığınızda kadın endişeleniyor ve acaba bir hata mı yaptım endişesine kapılır erkeği bunaltabiliyor. Yani sorun yine sizde başlıyor, net olun adam olun kadınlara belirsizlik yaşatmayın.
Kimseye belirsizlik yarattığım yok benim üstüme gelince soğuyorum istemsiz oluyor
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle şunu söyleyelim, herkesin ilişki dinamiği ve beklentileri farklı. Belki senin rahatlık alanlarını koruma isteğin, onların ise yakınlık arayışı bu durumu yaratıyordur. İletişim önemli, biliyorsun. Şeffaf bir şekilde ne hissettiğini anlatmak işin kilit noktası olabilir. Ve unutma, bu sadece bireysel bir deneyim, genelleme yapmak yanıltabilir. İlişkiler bir tür dans aslında; temposunu bulmak emek ister. 😌🕺💃
Cevap
1Cevap
Hmm diyorsun ni yani Nazlı olun cilveli olun ama yazmayın çok koy biz merak edelim diyorsun
Dengede olsun istiyorum çok mu zor
Biraz da suçu kendiniz de arayın
Neymiş suç
Kızı doyurman gerekiyor.
Başka formülü yok.
Fırsat vermiyor ki
Sende fırsat vermeyeceksin
Önce konuşsun
Onu sonuna kadar sabırla dinle
Kadınlar çenesi düşük varlıklardir
İçini dokmezse rahatlayamaz
Tamam da o öyle daha flörtteyken uçuk uçuk konuşunca evlilikten çocuğa kadar
Benim bir şey diyesim kalmıyor
Kalacak
Destekle
Ne güzel söyledin aşkım de
Çok doğru söyledin bitanem de
He ya de bende öyle düşünüyorum
Bunu hiç düşünmemiştim de
Uydur bjr şeyler
İçimden gelmeyen şeyleri söyleyince ne anlamı var
Buna fedakarlık ve sorumluluk diyoruz
Soğuduğum kişiyle sırf üzülmesin diye hayrına ilişki yaşayayım o zaman fedakarlık mı bu şimdi
E ayrıl soguduysan
Öyle oluyor zaten sorun bu
Bu noktaya getirmeleri
normal
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?