Pislik eşş 😭😭😭?

Hamileyim dayanamıyorum çok canım acıyo eşim 3 gün eve gelmedi perişan etti laflarıyla yaptıklarıyla neyse dün aynı evin içinde karşılaştık biraz böyle telefi edicem gibisinden konuştu sustum karnımdaki için ama yok az önce yine dışardann geldi yemek et dedi olamdıpı için et türü biley markete gittim ciger ve dana kuşbaşı varı o da o kadar azdı ki doymazdı bile wp ona kaç dkıka sordum resim attım gördü mesjı aramama cvp vermedi bende cigeri aldım daha çok diğe neyse eve geldim hazırlıyodu kndis birden bağırmaya beni suçlamaya başladı ben nasıl ciger alırmışım normal et almazmışım bir ton aşaladı senin suçun dedi attım sana cvp vermedin dedim yine üste çıkmaya çalıştı farzet ben telefon lulanmıyorum insan onu mu alır işte ya çok kalbim acıdı laflarına ya sinirlendim şimdi koşarak markete o kuş başı eti aldım mutfakta önüne bıraktım oda beğenmediği ciğeri yapmış bende diğer yatak odasına geçtim 5 dkıka gelmedi geldi oturdu karşıma ben mi suçluyım bide çocuk gibi ağlama sırf bakala gitmek için dışarı çıktın kolumdan tutup bana bağırarak diyoki bide kalk bana sofrayı hazırla pis pis sırıtıyo ben göz yaşlarımı silerken odaya kendimi kitledim şimdi kapıdan bağrıyo hadi lan ordan falan he he anlat sırf dışarı çıkmak için girdin bide ben haksız oluyorum dimi diyo çıldıeıxam pis pis sırıtıp yemek yiyo bide iğrenç bana onu getir bunu getir hazırla diğede pis pis ses yükseltiyo tam samanyolundaki kötü adamlar gibi bana çocuk gibi ağlama kalk sofra kur dedi ya ulan sen benle severek evlendin ulan ben daha napim yaa alşımı kaydebicem
Pislik eşş 😭😭😭?