Eşim eve sarhoş geldi ve bana sert davrandı?

Dün eşim arkadaşları ile dışarı çıkmıştı ve sarhoş geldi. Sürekli bunu yapan biri değil zaten ve kutlamaya gitmişlerdi sarhoş gelmesinde de benim için bir problem yok bu yüzden.

Daha önce, dün gecekinden çok daha fazla sarhoş olduğu zamanları da görmüştüm, içince çok neşeli olur. Günlük hayatta da hiç agresif birisi değil bana da hep çok nazik davranır.

Gelince benimle yatmak istedi, ben de istedim burada bir sorun yok. Ama bana çok sert davrandı. Çenemin kenarı morardı biraz.

Asla böyle davranacak bir insan değil normalde. Gücünü kontrol edemedi diye düşünüyorum. Sabah hatırlamıyordu eve geldikten sonraki kısmı. Morlukları görünce çok üzüldü, çok özür diledi. Bir daha asla böyle bir şey olmayacak dedi. O da şok oldu bence. Dediğim gibi normalde hiç böyle biri değil, daha önce de çok daha sarhoş halini de gördüm hiç böyle bir şey olmamıştı.

Ona güveniyorum ama bu olandan sonra içimde sanki ona karşı bir tedirginlik kaldı.

O benimle konuşmak istedi iyi miyim diye ben iyiyim dedim. Ama içimde garip bir his büyüdü zaman geçtikçe. Siz olsanız ne yapardınız?

Eşim eve sarhoş geldi ve bana sert davrandı?