Emre’nin meğersem stalk etmesiyle façalı yanına gittim ama o başkası yüzünden sanarken onun yüzünden oldu bilse ne düşünür?

Birgün Emre’nin yanına gittim kolumdaki dövmeyi bir mutlulukla gösterdim oda sonradan faça olduğunu öğrenince benle ne alakası vardır diye paranoya ya bağladı ve kıskançlık yaptı çünkü beni ailesinden bile çok seviyor değer veriyor vs ama kolumdaki faça tamamen onunla alakalı olmasa bile babamın alkolik olması geçmişimde ve sarsıntılar olunca Emreyi tanımadan önce sadece beni seven x varken onun beni stalk ettiğini sanıyordum ama stalklandığım için façayı atmış sonra kendim ortaya çıkarmıştım çünkü ozamanları daha Emreyi reel tanımıyordum ama o beni daha önceden farketmişti derken bu stalklar sanaldan ve reelden ölme isteğime sebep oldu vs şimdi lafta birde şizoaffektivim ama alakası ucundan bile yok çünkü babamın tüm geçmişimde bana verdiği zararlardan hastalandım. 15 yıldan fazla oldu tedavi oldum vs şimdi çok iyim ama emreyle alakası olduğu halde sülalem beni seven çocuk yüzünden faça attım sanıyor Annem hariç?

Emre’nin meğersem stalk etmesiyle façalı yanına gittim ama o başkası yüzünden sanarken onun yüzünden oldu bilse ne düşünür?