Merhaba bana yardım eder misin? Sadece okuyup fikirlerini söyleyeceksin. Belki senin kurduğun bi cümle benim umudum olur?

Hayatım boyunca herşeyden korktum ama bu korkular değişti durdu tedavi ol diyenlere baştan diyim defalarca oldum. Geçmedi. Şimdi de uzak yola gidemiyorum çünkü bi ara yolda panik atak krizi geçirdim ve geri döndüm evime. Ve rezil oldum diye 1 seneyi geçkin kendime olan inancım gitti şimdi gene yola çıkarım da o an rezil olurum diye çıkmıyorum. Tatile de gitmiyorum halbuki eşim gezmeyi çok istiyo. Sonra verdiğim her karadan pişman olurum ya da kriz geçiririm diye diye korkuyorum. Çocuğum da olmuyo ilk başta olursa panik atak krizi geçiririm diye diye şimdi galiba Rabbim aratıyo olsun allahtan gelen başım gözüm üstüne. Ama bazen böyle nasıl yaşanır diyorum. Her neyse galiba dünyanın en saçma korku ve düşüncelerine psikolojisine sahip insanım çok da umudum yok açıkcası. Teşekkür ederim.
Merhaba bana yardım eder misin? Sadece okuyup fikirlerini söyleyeceksin. Belki senin kurduğun bi cümle benim umudum olur?