Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? hukuki bir konuda yardım almak istiyorum bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?

Ev sahibim ile sorun yaşıyorum. iki hafta önce komşum olan kızı ve başka bir dairede olan kendisi tarafından tehdit edildim saldırıya uğradım. akabinde kendi dairemin önüne kamera kurdum kapımın önünde olan eşyalarımı attıkları ve bana saldırmaya kalktıkları için kameram hareket sensörlü ve merdivenden biri iner çıkarsa iki basamağı görüyor. dün gece biri kamerama müdehale etti ben bildirimi geç gördüm daha sonra çöp atmaya çıktığımda dairemin yanında apartmanın giriş kapısı var orada bir erkek gördüm hırsız olduğunu düşündüm polisi aradım. şahıs koşarak ev sahibimin kızının olduğu daireye gitti ben kamerama müdehale edemezsiniz kimsen benim dairemin önüne gelip kamerama müdehale edemezsiniz dedim. o süreçte ikisi tarafından tehdit edildim ev sahibimin kızı evli ve o adam sevgilisiymiş. polise biz sevgiliyiz s.. KS yaptık alkol aldık demişler ne gerekçe olursa olsun beni tehdit etmeye ve güvenliğim için kurduğum kamerama müdehale etmeye hakları olmadığını söyledim şikayetçi oldum. bilen birileri hukuki olarak ne olabilir bilgi verebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? hukuki bir konuda yardım almak istiyorum bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?