Havaalaninda güvenligim. Kalabaligiz, rastgele insanlari eslestirip kapilara yolluyorlar nobete. muhabbetim olmayan bir cocuk, hadi cikiyoruz diye haber verecek ama cok yakinda oldugum halde ne yanima geliyor, ne sesleniyor, ne karsima oturup kendini gosteriyor ne de rehberimizde hepimizin numarasi oldugu halde ariyor. El dedoktorunun ucuyla sirtima vurup durtuyor, urktum. Dedim ne yapiyorsun, neden seslenmiyorsun ya da kendini gostermiyorsun da bununla sirtimi durtukluyorsun, rahatsiz oldum, yetiskin adamsin yakisiyor mu bu nasil bir hareket diyorum, ona taczci damgasi yapistirmakla sucluyor, vucuduna mi dokundum diyor. Bizim seninle muhabbetimiz yok insan tanimadigi birini sirtina bir seyle vura vura durtuklemez, yetiskin bir beyefendi tanimadigi bir kadini sirtina vurarak durterek bir sey soylemez. insan gibi iletisim kurar rahatsiz edince ozur de dilemiyorsun diyorum demagoji yapiyor herkese anlatip bunun neresi t. aciz diyor zaten t. aciz diyen olmadi.
Medeniyetsizlik. Bu nasil zeka seviyesi diyorum avazi ciktigi kadar bagirip benimle duzgun konus densizlik etme diyip duruyor. Bagirinca zeki birine donusmuyorsun awk. millet de onun gibi anliyor konuyu ve herkes de donmus bana neden uzatiyorsun diyor. Esas tanimadigin birini durtukledigin icin karsi taraf rahatsiz oldugunu soyleyince ozur dilemek yerine bu normal bir sey diye diretmek uzatmak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer