48 yaşinda adam beni beğenmedi inanamiyorum, bu adam neyin kafasini yaşiyor?

Görücü usulü taniştirildik ve bir kafede buluştuk. Ben 39 yaşindayim o da 47 yaşinda. O daha da yaşlı duruyor tipi kaymiş amca kivaminda. Saçı dökülmüş, kilolu fit değil, yüzü muşmulaya dönmüş, Amca kivaminda tam olarak. Ben 25 gibi duruyorum fit ve bakimliyim. Üstelik o evlenip boşanmiş 1 sene evli kalmiş.

Neyse dedim benim yaşim ilerliyor bi görüşeyim belki kafa yapisi bana uygundur tipine çok bakmiycam dedim kendi kendime.

Ben adamin yaninda kizi gibi duruyorum net. Neyse ben beğenmedim ama ayip olmasin diye bozuntuya da vermedim. Belki yüz ifademden belli olmuştur bilmiyorum. Ama çok kibar davrandim uzun uzun sohbet ettim dinledim.

Adam bana 35 üstü kimseyle görüşmüyorum siz istisna oldunuz dedi. Görüşmeden sonra da araci kişiye "35 üstü istemiyorum ben evlenirsem çocuk için evlenirim" demiş. Sanki 39 yaşindaki insanin çocuğu olmuyor.

30-35 lik kiz seni napsin bunlar neyin kafasini yaşiyor acaba? Ben bile sirf yaşim ilerledi diye görüştüm birkac sene evvel olsa hayatta görüşmezdim.47 yaşindaki adamlar gerçekten 35 alti genç kiz bulabiliyor mu yaa? Adam zengin de değil yani. Ben mi anormal biriyle görüştüm yoksa gerçekten piyasada genç kizlar artik 47 lik 50 lik fakir muşmula adamlarla mi evleniyor?

48 yaşinda adam beni beğenmedi inanamiyorum, bu adam neyin kafasini yaşiyor?