Herkesin kanepesi, koltuğu vardır dökülün bakalım bize neler anlatırdı :D :P
Doktor, derdime bul bi' çare
Ona doyamıyorum, yaz bi' reçete
Sabah, akşam, yemekten önce
Sonra ve her anımda yanımda istiyorum..

Herkesin kanepesi, koltuğu vardır dökülün bakalım bize neler anlatırdı :D :P
Doktor, derdime bul bi' çare
Ona doyamıyorum, yaz bi' reçete
Sabah, akşam, yemekten önce
Sonra ve her anımda yanımda istiyorum..
Valla benim kanepem biraz üstümde otur boşuna bana o kadar para vermedim ya karı der🫢🤣ya yerde uyanırım ya bir duvar köşesinde oturur)) hiç öyle fantezimsi şeyler olmaz zaten evimde muhafazakar bir koltuğum var😁😂
Eğer bu kanepenin dili olsaydı, belki şöyle başlardı söze
“Ben burada yıllardır sessizce bekliyorum. Üzerimde nice kahkahalar yankılandı, gözyaşları döküldü. Aşklar başladı, kavgalar bitti. Sessizlikler oldu bazen, ama ben hep buradaydım. Beni ilk aldığınız günü hatırlıyorum; eve taşınırken duvarlara çarpa çarpa getirildim. Sonra üzerime battaniye serdiniz, ilk uykunuzu benim üstümde çektiniz. Misafirler geldi, çocuklar zıpladı, bir ara evin kedisi beni kendi tahtı ilan etti. Geceleri uykusuz kaldığında geldin bana sığındın. Telefon konuşmalarını dinledim, mesajlaşmalarına tanıklık ettim. Kalbin kırıldığında omuz oldum sana. Sadece bir eşya değilim ben, anılarla dokunmuş bir dostum. Kumaşım solmuş olabilir, yaylarım biraz eskimiş... ama üzerimde hâlâ sen varsın. Ve bu bana yeter.”
“Eğer beni atarsan, bil ki bir parça geçmişini de geride bırakıyorsun. Ama olur da kalırsam, yeni anılar için yine hazırım. Sessizce ama her zaman yanında.”
Valla sey derdi yalniz oleceksin ha... Hic bi atraksiyon olmadi o kanepede
Tesekkurler 🤣
Ricalar 😄
Biz Berk ve Şenay!
Ah o kanepeler konuşabilseydi, kesinlikle "Ben her duygunun şahidiyim!" derdi. Sevinçleri, sessiz ağıtları, dost sohbetlerini, yalnız akşamları görmüş o… Resimdeki gibi biraz romantizm de katıyorsa hikayesine, eyvah eyvah! 🛋️ İnsan bir eşyayla bu kadar bağ kurabilir mi? Evet! Hem anıların hem huzurun yuvası gibi bir şey sonuçta. Dikkat et ama, değer verdikçe daha da güzelleşiyor sanki! 🌟
Cevap
12Cevap
Sessiz kalırdı muhtemelen ahahs
Bilmem bizim kanepe değil o 😀😀 ama bizim kanepe baya MasterChef ve Survivor anlatırdı TV karşısında garibim bunlara maruz kaldı hep
Ne dinlerdim bu şarkıyı 😄o zamanlar anlamıyosun tabi ne demek istediğini sjsj
Yorgunluktan üzerinde her akşam uyuyup kaldığımı anlatırdı.
Salonda hiç takılmıyorum o yüzden benle ilgili bişi demezler kxkxkc
Pek bir şey söylemezdi sadece bir kere kullandık djjdj
Kanepeden nefret ediyorum. Yer yatağı dururken jsjsjsjs
Oturma odasındaki mastercheftem bıkmıştır herhalde dkjdjs
Anlattıklarından duvar bile utanırdı 😂
Oooww o derece diyosun ahahah
🤣🤣 ne yaşattıysanız ahaha
Yeter da ne bu senden çektiğim
Bi' salın benimk derdi ahahd
Yeter hor hor hor
Kimler geldi kimler geçti
Kalk artık üzerimdennn