Ben biyolojik erkegim gercek erkegim kızlar ne anliyor erkek gibi kızlardan anlamis degilim sizce?

biyolojik erkek erkektir trans erkekler erkek olmak isteyen serefsizin biriler tutrurmuslar bir lgbt bir trans erkeklik gercek erkek dururken niye sahtelerine gidiyorsunuz biyolojik erkekler olaeak biz dikkat cekmiyoruz artik bizi kuruttunuz sira trans erkeklerdemi adamların yok bizim canım kizlarda ay cok tatlilar diyorlar bu devirde hic kimse evlenmiyor boyle serefsizler lgbt duskunleri oldugu icin kendi erkek degilki kendini erkek konuma koyuyor bide kizlar var bunlara hayran olan aklinizi sizin her tür pislik var dunyada helalin dururken kadin erkek duturken harama bulasmislar yaziklar olsun allah ekmek veriyorda yiyoruz lanetliler allah kahru perisan etsin hepsini neslimizi bozdular kadinlar bile maskulen kiz ariyoruz diyolar yaziklar olsun edepsizler kendilerini kadın dogup erkek gibi davranan kızlara bakiyolar yaziklar olsun namusunuz olsa lgbt oldugunu bile bile transerkeklerle konusmazsiniz adam diyorki ben kiz olarak dogdum ama erkek hissediyom kadinlarda diyor... beni diyolar edepsiz kizlar lgbt de suc yok onlara yuz veren ne ayıp var

Güncellemeler
11 ay
kadinlar artik hepsi e. şcinsel biyolojik erkekler kadın bulamiyoruz artik hepsi lez. boş hepsi lanetli pislikler kendi cinsinden haz aliyor bir kadın baska bir kadınin onunde domalıyor nasil lanetli bi donemde dogmusum erkekler olarak neslimiz yok olacak 10 seneye kalmaz erkek irki yok olur ben size soyleyim evlenenlerin hepsi bosandi cevremde ne kadar kiz varsa kadin erkek iliskisine uzak duruyor sicak bakmiyor bitti neslimizi lgbtliler bozdu
Ben biyolojik erkegim gercek erkegim kızlar ne anliyor erkek gibi kızlardan anlamis degilim sizce?