Nasıl olmuş acaba çiçek açar mi bu ağaç türleri

Onu ilk aldığım zaman ki hali

çiçek açmaz
Çiçek açabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl olmuş acaba çiçek açar mi bu ağaç türleri

Onu ilk aldığım zaman ki hali

Bu küstüm çiçeği değil mi. Bu çok fazla çiçek açmaz bir tane mor bir çiçek açar O da çok az. Ama yapraklarına dokunduğun zaman kapatır yapraklarını belli bir süre sonra tekrar açar dalına dokunduğun zaman dalını aşağı düşürür.
Yaaa dalını bilmiyordum da yaprakları kapatıyor
Çiçek açması için daha 1.5 yılı var gibi duruyor, ve aynı şekilde toprağa ekilmesi gerektiği zaman da 1.5 yıl sonra gelecek, görüntüsü şu anda zayıf ve uzun yaşamayacak, en ufak rüzgarda kırılacak gibi duruyor, ancak ipek ağacı en az manolya ağacı kadar güçlü ve gösterişli bir ağaç türüdür, güneş almasını sağlayıp haftada 2 defa sulandığı sürece kesinlikle çiçek açar. Umarım ara sıra doğaya gidip kafa dağıttığın bir yer vardır, ağacı öylece bir yere ekip sonrasında oradan sonsuza kadar ayrılmak yazık olurdu, ağaç bakmanın altın kuralı 10 yıl sonra gelip altında rahatlayıp geçmişe dönmektir sonuçta :
Evet bende onun için böyle ektim saksıya bakalım biraz daha güçlensin eğer gerekirse daha büyük saksı alırım kendime ait bir evim olursa orada dikamekisterim
Yamal çiçek açabilir bilemeyiz sjjsjs
Seyyyy bana ask sorusu önerir misin n şimdi sorayım🤪
🤣🤣🤣aklıma gelmiyor
Yaaa çok güzel büyümüş🐛. Bunların çiçek açtığını hiç görmedim açıyorsa inş seninki de açar
İnşallah
Cevap
8Cevap
çok güzel büyümüş
sanırım bu bir eğrelti ağacı
sadece ilkbaharda çiçek açar ve yaza doğru ise çiçekleri kaybolur
otsu bir bitki gibi, ç, içek açacağını snamıyorum.
Çiçek açabilir parklarda olan karabiber bu bi kırmızı minik toplar çıkara ağaca benzettim.
Çok güzel olmuş bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur demişler 😄 🌿
demekki bakım yapıyorsun agaca
Evet 9 aydır bakıyorum
ne guzel emek verilen hersey guzelleşir
Evet öyle
bazen sula çiceğini
Çok güzel görünüyor ama açmaz
Maşallah ne güzel olmuş...
Baya büyümüş
Çok güzel maşallah..
Çiçek açabilir
Çok güzel😍💓