Ceviz ağacım var 3 yaşında, bir yılda boyu ne kadar uzar?
3 metre olsun istiyorum :( şu an bir metre bile değiller :(
Ceviz ağacım var 3 yaşında, bir yılda boyu ne kadar uzar?
3 metre olsun istiyorum :( şu an bir metre bile değiller :(
Suyu çok sever bol bol sula ve toprağını işle çok iyi uzar. Benim 2tane var bu sene diktim. Diktiğim fideler kurudu bol bol suladım ve kökünden filizlendi şimdi biri belime geliyor öbürü diz üstüme
evet suyu çok sevdiğini fark ettim suluyorum. 1 metre uzar mı bı yılda gördün mü hiç. 50 cm boyu şimdilik
Uzar uzar hiç. merak etme
uzar da yıllık ne kadar uzar onun merakındayım. sadece bol su veriyorum. 1metreyi bulur mu
1 metre çok rahat uzar
Bunu hatırladım
Cevap
3Cevap
Sen bir ceviz ağacısın tophane parkında ne ben bunun farkındayım nede polis farkında
Neyse min 1 metre uzar ya
*gülhane
Gülhaneydi demi üzür dilerim nazım emmi senden
Keşke 1 metre uzasa :( emin misin uzar mı okadarcık
Çok değişkenli şeylerde emin olmak aptallik olur genç dostum
ya benimkisi adamın beline kadar bi şey :( bu büyüklüğe gelse daha ne isterim ki.
Olur olur dert etme😅
Benim de ceviz ağacım vardı. Çok geç olgunlaşıyorlar ne yazık ki. Bir beş sene rahat lazım
olgunlaşması mühim değil boyu uzasın istiyorum sadece :) 1 metre atsa o bile yeter
Nisan ayında uyanmadan önce uç kesimi yap ve gübre ver haftada 1 defa sula
hımm tamam. peki sadece sulamayla 50 cm olan şşu an ki boyu en fazla ne kadar uzar sence. hiç tanık oldunmu.
380 adet diktim. Kaç yaşında? İyi bakarsan deniz ikliminde 3 metre bile uzar
maşallah. benimkiler toplam 30a yakın. geneli küçük. 2 tanesi 50 cm büyüklüğündeler. 1 metreyi 1 yılda geçer mi. yıllık tahmini en az ne kadar büyürler sadece bol sulamayla
Açık kök mü diktin tüplü mü cinsi ne bölge neresi kaç yılllıklar
cevizi direkt toprağa gömdüm o da kendi çıktı. bi yerden almadım yani. nevşehir deyim. karasal iklim. 3 yaşındalar 50 cm. 1 metre olsun boyları istiyorum :( ne zaman sürede 1 metreyi geçer
Kasımda diplerini çapala yanmış koyun gübresi at. Nisanda yine çapala şeker gübresi at ve sula haftada 1 defa 20 litre. Dip ve boy gübresi at sağlam uzar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?