Acil cevap kizlarrr dini soru?

Kizlar ben simdi bir kisiyle sevgiliydim bayagi da ciddiydi iliskimiz ya da ben oyle sandim.. her neyse konu su: O bana bir konuda yemin etmemi istedi mesela sevdigimiz bir oyun var dedi ki bana annenin allahin vs. Uzerine yemin et ki ayrilsak da bir daha girmeyeceksin bu oyuna diye. ben de iste ayrildiktan sonra bile onun cok kotu bir insan olmayacagina inanip onun yokluguna dahi sadik kalacagima inanip yemin ettim bir de bana sey demisti eger yemin etmezsen bir daha sevgilin olmam falan ben de yeter ki gelsin kafasiyla mi yemin ettim hic bilmiyorum ama iste ediverdim. (Not: kendisi her Allahin gununde hatta saatinde oyunda bana oyle yemin asla etmez) su an ayrildik bana ana baci girdi agzina gelen her seyi soyledi ama ben ona cok sey soylemedim yani nezaketi ve yalnizligi sectim. Zaten su anda oyuna girmek istiyorsam yakin kiz arkadasim icindir aklimda cevrimici bir sekilde erkeklerle falan oynamak yok yani tek bir kisi icin girecegim. Bu yemini bozsam ne olur yani yemini bozduguma gunah olmamasi icin ne yapmam lazim bana soyler misiniz bilgili olan varsa rica ediyorum 3 gun oruc diye duydum fakiri doyuramam daha o kadar param yok
Acil cevap kizlarrr dini soru?