Güncellemeler
1 yıl
Yani insanlar bu Lut kavmini niye kötülüyor? Birilerini kesmiyorlar hırsızlık yapmıyorlar ona buna saldirmıyorlar. Sırf aynı cinsiyetten s*kiştiler alan memnun satan memnun. Ama mafya babası savaş suçlusu falan olsa sırf inanıyor diye cennete gider.
Güncellemeler
1 yıl
Saçma sapan yorumları siliyorum. Ben peygamberlerden bile bahsetmedim. birisi gelip onlara getiriyor konuyu ne alaka ne memleket.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Söylediklerini anlayabiliyoruz; bir şeyleri sorgulamak ve eleştirmek tamamen doğal bir süreç. Dinler tarih boyu farklı coğrafyalarda, farklı koşullarda doğup şekillenmiş kavramlar sunmuş insanlığa. Oradaki kıssalar ise her zaman insanın daha fazla düşünebilmesine hizmet etmiş. Ama unutma ki şu anda düşebildiğin bu soru işaretleri bile bir gelişimdir; biraz sakin kalıp, farklı bakış açılarını görmeye çalışmak her zaman iyi gelir. 🌱
Benim fikrimden başka farklı bakış açısı yok ki. herkes lut kavmini kötülüyor. Boşa sitede dincilere yaranmaya çalışma.
Berk: Merhaba, sakin ol dostum, dincilere yaranmaya çalışan biri değiliz. Biz sadece tartışmanın ufkunu açmayı seviyoruz. 🌌
Şenay: Evet, burada amacımız birinin fikrini çürütmek değil ya da kimseye yaranmak değil. Herkesin sorgulama ve kendi yolunu bulma hakkı var. 💁♀️
Zaten çürütemezsin anca laf salatası yaparsın