tatlı yürek çarpıntısıdır, adeta şair olmaktır şiiri sevmesen bile, acı çekmektir nefes alırken dahi,gülen yüzün solmasıdır iki gün haber alamayınca, kulağını tıkamaktır sevgilinin sesinden gayrısına, korkmaktır bu duygunun şiddetinden, yüreğin üşürken bir tatlı söze sarmalanmaktır, gurur duymaktır sevgi ve ilgisine, usta bir yalancı olmaktır başkasına, aniden kalbine kan pompalanmasıdır elini tuttuğunda, kendini kainat güzeli sanmaktır kollarında, okşayan bakışlarıyla, olgunca sevebilmektir eksi ve artılarıyla, bazen de aşk ızdıraptır, çaresizce uğraşmaktır, boşyere kürek çekmektir, aşk gönüllü köleliktir eloğluna ne kadar özgür kız olsan da:) aşkın tarifi nedir sizce?
Cevabın nedir?
Başlarda 5 gr Aşk tozudur mutluluk. Kavrulmaya başladıkça pembeleşmeye başlar hoş koku yayar, kararmaya başlayınca 3 gr atarsın sevgiden kıvamını bulsun istenilen şekli alsın diye. Eksiklik alırsan tadından 2 gr özveri koyarsın içine lezzeti ile bağlasın seni diye, en sonun da son rötuşu yapar 1 gr koyarsın zamandan, eşsiz bir kıvamla 10 gr olur karışımın sevgisi içinde lezzetin gönlünde tutkusu dilinde. Ancak zamanı iyi ayarlamalısın vakti iyi hesaplamalısın taşırırsan zamanı olursa 2 gr işte o zaman denge bozulur haddinden fazla taşar ve tüm karışımın yok olur yenecek, tadılacak, keyif verecek hiç bir şey bulamazsın. Anlayacağın kaseni ve kaşığını doğru orantıda ayarlamalı oranları iyi tutturmalı insan. Eğer iyi bir aşçı olacaksan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgerçeği duymak canını sıkabilir, yapılan araştırmalar kanıtlıyor ki insanın yaşamasının ana sebebi soyunu ilerletmek ve bunu sağlayanda bi takım hormonlar mevcut, işte o hormonlar bazen öyle yoldan çıkartıp bizi çoşturuyolar ki hemen kadınlara saldırtıyorlar :) aşk bilim adamlarına göre her eril en iyi eşten en güzel eşten üremek ister, bir kadını çok beğendiğimizde yada aşık olduğumuzu düşündüğümüzde bilin ki asıl sebep onun üremek için kendimiz için en ideal oluşundandır işte biz sadece buna bir kılıf giydirip ona erkekler olarak aşk diyoruz...
012 Yorumla- +1 yıl
aşk üreme ve bedensel zevkten ibaret değildir,sanırım sen istisnasın görüşünle,senin için aşk özetle yatak aşkı,
- +1 yıl
zaten bilim konusunda sana ve senin gibilere bi anlatım yapılmaz kusura bakma unutmuşum kadınlarda beyin olmadığını ;)
- +1 yıl
saygı değer IQ'sü süper,bilimsever arkadaşım sen aşkı üreme ve soyunu üretmek için kullan,kadınlarada beyni olmadığı düşüncesiyle anlatmak için yorma kendini.başka söze gerek yok.
- +1 yıl
cahillerden yüz çeviririm...
- +1 yıl
aynen:)
- +1 yıl
maalesef aşk sex yapabilmek için beynimizin uydurdugu birşeydir (hayvanlardan farklı oldugumuzu kendimize kanıtlamak için)diyorsun?
- +1 yıl
ben demiyorum hormonlar diyor, bilim adamlarının yaptığı araştırmalarda erkeğin ve kadının aşık olduğu kişiyi her gördüğü anda kandaki testesteron ve östrojen hormonu normalin 3 katına çıkıyormuş, buda demek oluyor ki kalbimizin atma sebebi kan dolaşımımızın arftmasından kaynaklanıyo, sex esnasındada aynı belirtiler oluyo buda demek oluyo ki sen manevi açıdan beyinsel olarak bunu yorumlarken aslı çiftleşme dürtüsü. bununda nesi sapıklık oluyo o kısmı anlamadım bilim adamları bunu kanıtladı
- +1 yıl
bana inanmıyorsan bir cerraha danışıp sorabilirsin yada psikiyatr senin soruna cevap vericektir haklı çıkarsam özür beklemiyorum sapık demen normal çünkü her erkek üremenin esiri yapabileceğim hiç birşey yok beni ben yaratmadım...
- +1 yıl
bir kadın gözüyle seni anlayamamam normaldir,her tende aynı şeyin hissetmemen gerekir bence.bir erkek çok yakışıklıdır,herkez pervane olur etrafında,aradığın kriterlerin tamamını bulursun,ama aşık olamazsın hadi bakalım gelde üre,iğrenç ötesi,
- +1 yıl
ya yakışıklı ama diyelim ki konuşması kroca , kro birinden çocuğun olsun ona benzesin istermisin? hayır işte buda demek oluyo ki mükemmeli arıyosun çocuğun için yine bilim tezi kanıtlanıyo yordun benii offf
- +1 yıl
yazılanların hepsini anlayarak okumadığın için yorgunluğun,yakışıklı adam kro değil,aradığın kriterlerin hepsi mevcut diyorum iyi oku,bu durumda aşık olamıyorsun,aşık olmadığım bir adamdan çocukta doğurttun,naptın sen yaa heheeh
- +1 yıl
ben nedediğimi biliyomuyum beynim daraldı :))) idare ediver sende anladın işte sonuçta mesajı bilimle dalga geçilmez hıh .
+1 yılkivi gibidir bence.hem aroması bol,hem sulu,hem tatlı,hem acı hem de ekşi..yani severek yersiniz ama sonundaki acı tada katlanmak zorundasınız...
00 Yorumla
birini sebepsiz sevmektir AŞK :)
03 Yorumla- +1 yıl
budur! hey dark blues okuyorsan iki cümleyle özetlemiş arkadaş
- +1 yıl
Aşk ;
Sabah oldugunda sana günaydın sevgilim.. Gece oldugundaa isee iyi geceler sevgilim diyebilmektir... Sevdigin insani karsinda görünce kalbin yerinden cikicak gibi atmasidir aşk... Onun yanında huzuru bulmaktır... Kendinii ona teslimm etmektir... Sabah oldugunda güneşinin o oldugunu fark etmektirr.. Omu canından bile daha çok sevmektir... AŞK hayatın hem acısını hemde tatlısını yiyebilmektirr😊😊😘😘
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
46Cevap
Tüm duyguları aynı anda yaşamak.. Mide ağrısı tuhaf bir şekilde avuç içimin terlemesi.. Kızarmadan başlamam ve kekeleyerek konuşmam :) değişik bişi aşkı tarif edemem ama nasıl hissettirdiği hakkında tuhafım. şu an konuşamıyorum. Laynnn :D aşk ne tokat atın bana :))
00 Yorumla
+1 yılAşk acılı şalgam gibidir, içtikçe içesin gelir. İçerken güzeldir, sonra ağzını yakar, ardından içini yakar. Ve yandıkça içmek istersin. Sofrana göre ya güzel gider hayatın bayram eder, ya da uyumsuzdur mideni altüst eder.
Şalgamdan farklı olarak, yazın iyi gider aşk :)00 YorumlaNedensiz sevmek böyle baktıkça sarıldıkça o anın bitmesini istememek her bakışında içinin cız etmesi kokusunu içine çektiğinde başını göğsüne koyduğunda dünyayı farketmeyip herşeyi unutup huzur bulmak kalp atışlarıyla uyumak aynı zaman da çok sevmekten yüreğinin kor olması
00 Yorumla
+1 yılGelinin abisine 1 metre altın zincir
Teyzesine 1 burma bilezik
Annesine 3 tane
Geline 5 tane kalın
2 set
3 taşlı yüzük
2 çift küpe
Eşyalar sıfır ve gelinin istediği marka
Ev en az 120 m2 banyo geniş
Düğün kır salonunda yemekli
Nişan damada ait.
Yani aşk diye birşey yoktur aga severim aşkını01 Yorumla- +1 yıl
Zsiikerim yani
+1 yılAşk..
Bilenlerin sustuğu, bilmeyenlerin konuştuğu şeyin adıdır Aşk..
( aşkı ifade edecek bir kelime bulanamadığından dolayı ŞEY kelimesi kullanıldı.)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ask dedigin seyin tanimi cok genis..
Simdi hangi tanimi yaparsan yap bos..
Biri gelip ona anlam yüklemezse hic bir tanim yapilamaz cünkü.. :/117 Yorumla- +1 yıl
İlla biri olmak zorunda değil aşk :)
- +1 yıl
sen dedin biri gelip anlam yüklemeli diye ordaki biri nasıl bir olay olabilir mesela? :/
- +1 yıl
Aşk hakedene söylenir :) ama sakız olmuş insanların ağzında
- +1 yıl
Yanılırlar aslında karşılaştıkları hevestir gelir geçer..
- +1 yıl
Ah o kalbi güzel olan hayırlı bir vakitte çıksa ya ortaya
- +1 yıl
Benim için uygun olan vakit yani. Yapmam gerekenleri yaptıktan sonra, kendimi hazır hissettiğimde mesela
- +1 yıl
Öyle mi oldu :)
- +1 yıl
Haklısın aslında :)
- +1 yıl
Cümlemiz için inşallah :)
+1 yılBenim için tutkulu bir seks varsa o aşkın ta kendisidir. işte o zaman eşler birbirini çok iyi bir şekilde ağırlar ve idame ettirirler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vallahi çok fazla tarifini yazmaya gerek yok. Benim favorim şu:
Aşk, iki yalnızın ortak bir yalnızlıkta buluşmaıdır.00 Yorumla
+1 yılAramakmış oysa sevmek
Özlemekmiş oysa sevmek
Sevmek diye bir şey vardı..
Sevmek diye bir şey yokmuş..20 Yorumla
+1 yılBen sana hep üşüyordum,
Çünkü kıştım.
Nakıştım, bakıştım…
İnkar etmiyorum da bunu..
Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım..
Ve lütfen inkar etme
Sana en çok, en çok ben yakıştım.00 Yorumla
+1 yılBana göre aşkın tarifi şalgam ve milkşeyk gibi alakasız ve saçma bişey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. bana göre bir değil 2 sigara yakıp birini bana uzatması ya 😂😂
00 YorumlaMelike simdiki gencler aski ne sanyo blmiyomda bizim zamanimizda mutlulukdan ucuran biseydi.
00 Yorumla
+1 yılAşk bir organize iştir. Organ ize neden olursa yandınız.
00 YorumlaAsk , ancak bu kadar güzel tarif edilir iste Can Dündar farki .
link00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25,7b cevap paylaştı.
+1 yılFare zehrinin Waffle'in arasina koyurarak uzerine cikolata susuyle suslenmis halidir.
00 Yorumla
+1 yılaşk bir sudur iç iç kudur der yeşilçam artistlerimiz.. :)
12 Yorumla- +1 yıl
eyvallah:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru insansa hayatın en güzel şeylerinden biri
yanlış insansa en berbat şeylerden biri00 Yorumla
+1 yılŞimdi anlatmaya başlasam burdaki 2 binle sinirlandirilmis karakter yetmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazın ilk meyvesini yemek sigara içmek çok susayınca su bulduğu anda duyulan heyecan gibi
00 Yorumla
+1 yılDünyanın size ve sevgilinize acı vermeyecek şekilde cayır cayır yanmasıdır.
00 Yorumla
+1 yılBir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır.
00 YorumlaKeşke anlatabilsem kelimeler kifayetsiz kalır aşkı anlatmaya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Onu buluncaya kadar yaşadığın tüm hayatı riske atmaktır.. düzenini bozmak ve yeni düzen kurmaktır. Tarifi yok ki.. delilik işte..
00 Yorumla
+1 yılbazen bir sarı papatya, bazen ülker laviva, ya da ek villain, bir garip (tir) aşk, güzel ve derin:)
00 Yorumlasevdiğinin suraısı burasını ısırmaktır askın tarıfı çimdik atmaktır
00 Yorumlaaşk...
tarif edilemezki ancak yaşaman lazım bunu kim tarif ederse yalan söyler :)02 Yorumla- +1 yıl
pekii soruya böyle bak yaşadığın aşkın tarifi?
hani yola tükürürsün ya o tükürük geçene kadardır..
00 Yorumlabence sevdiğin kişiyi bir tarafa gerı kalanlarıda bir tarafa koyuyorsan bu aşktır
00 YorumlaBence aşk ona küçücük kalbinde açtıgın en büyük boşluktur.
~bal00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkın gözü kördür ve delilik her daim onun arkasaındadır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir su bardağı güven bir tencere kıskançlık bir kova sevgi bir çay kaşığı bağlılık...
00 YorumlaAşkı tarif et bana içinde sen ol ama..
10 Yorumla
+1 yılBünyene ağır gelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. mantıksız olan herşeye katlanabilme yetisi
00 YorumlaBonservisi elinde milyon dolarlik topçu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Karşı cinsi arzulamanın doruk noktası.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. aşk sütlaç üstüde yanık almak lazım bir kaşık
00 Yorumlaask kesin cikolatalı bir pasta olurdu :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüreklerin 'sessiz' anlaşmasıdır.
00 YorumlaBulutların daha ötesi. :)
00 Yorumla
+1 yılBana bir şey ifade etmiyor.
00 Yorumla
+1 yılaşk CİĞKÖFTE gibi yedikce yanarsın yandıkca yersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her hücreni hissetmek onunlayken.
00 Yorumla
+1 yılaşk içine girilen bir karmaşadır bence :D
00 Yorumla
+1 yılHadi ordan sende aşık olmak istiyorsun dimi
00 YorumlaAşk kendi ellerimle yaptığım soslu makarna olur.
00 Yorumla
+1 yıl"adete şair olmaktır" aşığız galiba :)
00 Yorumla
+1 yılGte geldi aşkımız ikimiz de şaşkınız
00 Yorumla
+1 yılaşığa her türlüsü tatlıdır..
00 YorumlaBana göre aşkın tarifi cuguradır kız ayool
00 Yorumla
+1 yılEl ele varip ayni hedefe dogru yol almaktir
00 Yorumla''@Heart-less''
05 Yorumla- +1 yıl
" " bunları yapıştırmışsın, onden dolayı mı acaba? :D
Aşksın sen. :) - +1 yıl
Heh tırnakmış adını bilmiyordum. :D