Ne diyeceksin karşımda? Allah ım sabır ver, bu kulundan koru beni 🤣 🤣 Tövbe kapısı her zaman açık. Kapıdan içeri girmem ama sana o kapıya kadar eşlik edebilirim 😄
Neler demicem ki dicem olk yalan tabbim şu kulunu gör karı kiz ortamı yok alkol yok kumar yok sen bu herifi bir gecelik affet yarin sal ne halt ederse etsin dicem 😆kapiya kadar eşlik edeceğine kapıyı aç ta bari zile basip milleti rahatsiz etmeyelim😆
Sana samimi diyorum gerek özelden gerek bu açık sohbette senden daha iyisini görmedim. Seviyeni de biliyorsun makarani da eğlenceli tam istedigim sohbette makara anlayışlı tatli bir kadınsın. Bunu buradan açık yüreklilik le söylüyorum her zaman böyle samimi dobra ol emi. ben sana gercekten sohbet olarak bayiliyorum çok harikasın sohbet akışını kafa dengi olmanı da seviyorum 🫶🌹
Rica ederim ben içimden geleni yazdim samimi sakaci ve eğlenceyi biliyorsun böyle tatli insanlara denk gelmek gercekten zor ve sen bana inan iyi geldin. kafa yapin harika guler yuzun harika oturup cayimizi kahvemizi insan gibi içiyoruz sohbetimizi yapıyoruz bu dunyaya bedel iyi ki varsin seker🫶🌹🧿🧿🧿
En İyi Cevaplar