Arkdaşlar inanın böyle bişey yaşamayı kimse istemezdi. Güzel kadınım bakımlı kadınım eşim tip olarak hiç iyi değil inanın millet buna nasıl baktın diyor vs öyle yorumlar alıyorum. Boyu da benden kısa ona rağmen onu kıskandım değer verdim diye mi şımardı noldu bilmiyorum. Başka erkeğin arabasından insem adam kıskanmıyor. Erkek biraz da sahiplencek beni yem gibi attı resmen. Nasıl davranım çok zoruma gidiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dışarıdan bakıldığında herkesin yorum yapması, senin güzelliğinle onun görünüşünü kıyaslaması bile başlı başına baskı yaratırken, bir de sen ona kıymet verip kıskanırken onun seni sahipsiz ve değersiz hissettirmesi gerçekten kabul edilemez. Bir kadın, eşinden sahiplenmeyi beklerken, ilgi ve güven görmek isterken, tam aksine kıymetsizleştiriliyorsa orada sağlıklı bir sevgi bağı yok demektir. Hele ki başka bir erkeğin arabasından indiğinde kıskanmaması, seni sahiplenmemesi, hatta bu duruma karşı bir heyecan ya da ilgisizlik göstermesi çok ciddi bir kırılmanın göstergesi. Bu duygusal mesafe çoğu zaman derin bir sorunun, özellikle de psikolojik ya da cinsel sapmaların işareti olabilir. Eğer eşin, p*rno ilgili bir bağımlılığa sahipse ve senin başka erkeklerle olma ihtimalini izlemek ya da düşünmek gibi bir fantezi kuruyorsa bu yalnızca ahlaki değil, ruhsal olarak da bir çöküştür. Bu durum seni kadınlığınla, insanlığınla, bedeninle oynanabilecek bir obje gibi görmesine neden olur ki böyle bir şey asla kabul edilemez. Çünkü sen sevilmeyi, korunmayı, güvenilmeyi hak eden bir insansın. Birinin arzularına ya da bozuk zihin yapısına oyuncak olacak kadar basit değilsin. Kendine biraz dışarıdan bakarsan zaten göreceksin, sen bu sevgisizliğe, ilgisizliğe ve aşağılanmaya razı olacak biri değilsin. Ayrılmak elbette kolay değil ama kendine daha fazla zarar vermeden, bu ilişkiden çıkmak senin ruh sağlığın, geleceğin ve kendine duyduğun saygı için atman gereken en güçlü adım olur. Seni yıkan değil, onaran bir sevgiye ihtiyacın var. Ve bu, onunla asla mümkün değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O sizin eşiniz değil sadece kocanız
Eşiniz olsa size bunları söylemez, sizi değersiz hissettirmezdi
Ve muhtemelen size de yetersiz gelen biridir. Bu şekilde size suçluluk psikolojisi uyguluyor anca bu şekilde egosunu tatmin ediyor00 Yorumla
Seni hak etmeyen birini bulmuşsun arada çocuk yoksa ayrılmamı öneririm bunda sonra seni aldatmaya başlar hemde yakınlarınla seni sevmeyen diyer kadınlar peşinde koşar seni sinirlendirmek için
00 Yorumla
11 aySenin eşin bir g. vt
Erkek nasıl bu lafı söyler.. Tam bir p. ç
Yani yapman gereken bunu ilerletmek bence.
Madem o seni kıskanıp sahiplenmiyor sen de öyle birisini bul.02 Yorumla
Soran11 ayKıskanan erkek iyidir ya kıskanmayan erkek güzel kardeşim sonradan
- 11 ay
Kıskanmak kıskanmamak başka bir nokta. Seninki direk başkasıyla yat umrunda olmaz demiş
Bu bence erkek bile değil.
Gerçekten sen başkasıyla yatarken görse bişey demez mi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle çok üzgünüz, bu durum gerçekten üzücü ve karmaşık hislere neden olabilir. Sevildiğini hissetmek, önemsenmek ve değer görmek herkesin ihtiyacı. Ancak eşinin hissettirdikleri seni yalnız, güvensiz veya değersiz hissettiriyorsa bunu onunla açıkça konuşman iyi olabilir. Empati kurmaya çalışırken hislerini paylaş. Belki de duygularını tam ifade edemiyordur ya da bu konudaki algıları farklıdır. Unutma ki değerlerini ve sınırlarını korumak her şeyden önemli. Gerekirse bir uzmandan da destek almaktan çekinme. 🌻
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
114Cevap
11 aySeninkine iyi bir meydan dayağı şart yavrum bu ne rahatlık böyle ben başkasının arabasından inmeyi bırak yanından geçirtmem kimseyi sahip çıkarım ya dertleşmek istersen buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
04 Yorumla- 11 ay
Abi az önce çocuğun olmuyo muydu senin :)
- 11 ay
Belli değil daha 2 hafta var ayrıca gayriresmi 😂
- 11 ay
Jfjfjfjfjf hayırlısı
- 11 ay
İnşallah
Madem öyle sende onun parasını ye iç ve dilediğin hayatı yaşa. Erkeklik yapmıyorsa sana erkeklik yapacak birilerini de al hayatına keyfine bak sonuçta bunu o tercih etmiş.
10 Yorumla
11 ayAynen dedigin gibi oldu , eski esimde benim icin aynisini dedi. Hayatinda biri vardi cunku.
40 Yorumlabu nasıl bi soru ya?
sende başka kadınla yatsana de bakalım ne dicek?
grup yaparsınız birlikte... :))20 YorumlaP. Z. Venk s. K. TR sn gitsin inceldiği yerden kopsun bırak
20 Yorumla
11 ayHem çirkin hem karaktersiz bi de aldatiyodur kesin çünkü bence insan sevgiden simarmaz daha iyisini bulunca digerine karsi simarir ayril gitsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayÖnce mesafeli davran. Üzerin düşme, kendi değerini düşürürsün. Uzak dur biraz, anladın işte.
Kocanda farklı yönelimler de olabilir, yaygınlaşıyor bu durum maalesef.00 Yorumla - Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ayRuhen kafasindda boşamis iş imzaya kalmis evliyim bende bu kelimeyi kullanan adamin kafasinda karisinyoktur o kesin
03 Yorumla
Soran11 ayÖyle mi?
Soran11 ayAnlaşmalı boşanalım dediğim de gelmiyor özele gelebilir misin
- 11 ay
Olur
11 ayAman bosber yasa hayatını yakılma o adama uaaa aman yaaa ins bu soru dalga degıldır insanların istedi hayatı yasıyosun ses etme bak hayatına a
01 Yorumla
Soran11 ayDalga değil. İnan beni çok kırdığı için derdimi buraya yazmak istedim. Aileme herşeyi anlatan birisi değilim. Sadece değersizlik zoruma gitti çok ağladım. Allah kimseye böyle eş vermesin
11 ayVe sen böyle biri ile hâlen evlisin. Çünkü gerçekten çok geniş ve karaktersiz bir eşin var en güzel çare boşanmak.
10 YorumlaAçıkçası güzel olup olmaman mesele değil mesele gerçekten eşinin bu cümleyi kurabilmesi tabii kurduysa eş demek sahiplenici demek aynı zamanda
00 YorumlaDiğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hakikaten çok ayıp etmiş hiç öyle denir mi? Vah vah üzülme bir gün anlar kıymetini geç olmadan umarım.
00 YorumlaDiğer konusunda 426 cevap paylaştı. Kolay kolay kimseye ayril bosa demem ama seninki tam bosanmaya layik birak o gavadi seni milete peskes ceker
00 Yorumla
11 ayAyrılacaksın böyle bir varlıktan. Çok üzücü değerini bilmeyen ve asla bilmeyecek olan birine denk gelmişsin
00 YorumlaCinsellik nasıl / o tramva yasadimi kötü bir olay sizinle olmayabilir ailesi
08 Yorumla
Soran11 ayAilesi ile problemleri var. İş yeri aşırı yorucu ve stresli. Bilmiyorum ama böyle diye benim suçum ne başka adama git diyor ben naptım
Soran11 ay2 ayda
Soran11 ayAttım
- Diğer konusunda 369 cevap paylaştı.
11 aySorun sende ya da sizin gibilerde böyle adamları koca yapıyorsunuz
010 Yorumla- 11 ay
He aynen yaaa valla bak yazık bu karılara
- 11 ay
@Wonderfulwoomen değişik değişik adamları bulup evleniyorlar
- 11 ay
İyi olmuş
Soran11 ayAlnında mı yazıyor nerden bilim ya. Karaktersiz güzel kardeşim napim
- 11 ay
Hımmm anladım sen demek ki trolsün ya da erkek
- 11 ay
Bu adam g. vat mı
Soran11 ayTrol de değilim erkekde değilim çok da güzel bir kadınım. Sıkıntımı Aileme anlatamadığım için burada paylaşmak istedim belki bir fikir alırım diye ama burada daha çok psikolojik şiddet var. Sosyal medya fenomenlerini daha iyi anlıyorum artık cidden insanların herşeyinde trol arıyorsunuz burası dünya bin bir türlü insan var her şey olabilir herkes herşeyi yapabilir beklenebilir. Bunu ben trol diye neden sorayım. Burası dert açılıp tuz basılan yer bence ya
- 11 ay
Haklısın evet özür dilerim ama bu kadar alınacağını düşünmedim :( seni hiç mi sevmiyor yoksa sonradan mı hevesi kaçtı
- 11 ay
Bizde kıskanıyor ne oluyor kıskanıyor kısıtlı ne ilgi var nede yakınlık değerli hissetmek istiyor insan
- 11 ay
Sorunlu
asagilik kompleksi kaynakli uatunluk kompleksi olabilir mi
11 YorumlaDiğer konusunda 882 cevap paylaştı. Nerden buluyosunuz böyle evlenilmeyecek adamları
12 Yorumla- 11 ay
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayValla adam değil mis ne denir bunaaaa alagavat deriler ama seninle alakasız bu olay yanlış anlama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHiç sağlikli bir durum değil. Erkek dediğin sevdiğini kiskanir. Nasil içi rahat geziyor. Nasil ben erkeğim diyebiliyor kendine. Bence ilk öncelikle dönüp kendini bir sorgulasin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySende başla erkeklerle birlikte olsan bunları ona göster erkeklik gururu kabarsın ozaman karısını başkasının altında inlerken görmek demek ki hoşuna gidiyor dur
00 Yorumla- Diğer konusunda 952 cevap paylaştı.
11 ayYani baskak kadınlarla yatıyor demekki ondan koca olmaz
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBoşan o kadar mutsuz ve değersiz gissediyorsan
00 Yorumla - Diğer konusunda 636 cevap paylaştı.
11 aygüzel kardeşim parayla değilki insan bunu karısına diyorsa ben o erkeğin kalıbına tüküreyim
00 Yorumla Diğer konusunda 555 cevap paylaştı. Umursama madem öyle sende... Ne katbettıgını goster ona..
00 Yorumlaİşte bu sözden sonra ona iyi bir ders vermek gerek kocana
00 Yorumla- Diğer konusunda 346 cevap paylaştı.
11 aySana olan sevgisi bitmiş. Neden bosanmiyor çocuk mu var arada.
00 Yorumla Hadi ya gel takılalım intikam al aklı başına gelsin
00 YorumlaYüzü açılmış, edepli sandığın çekingenmiş
Boşan00 YorumlaDiğer konusunda 635 cevap paylaştı. güzel kardeşim olmuş boynuzları çıkmış ne yapsan boş
00 YorumlaDiğer konusunda 573 cevap paylaştı. evleneli kac yil oldu? demekki ya doydu ya da baskasi varr
00 Yorumla
11 ayZaten nerde böyle soysuzlar varsa onlara yar oluyorsunuz mk
00 YorumlaYahu aradığını bulmuşsun sanki naz yapıyorsun. Tamam iste keyfine bak
00 Yorumla- Diğer konusunda 745 cevap paylaştı.
11 ayMezhebi bu kadar genişse ve bundan rahatsızlık duyuyorsan boşan gitsin.
00 Yorumla Diğer konusunda 617 cevap paylaştı. O eş değil. O bir erkek bile değil. O tam bir it herifin teki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBöyle bi kadın nasıl üzülebilir gerçekten ilginç, evliliğinizle ilgili başka sorunlarımı var acaba? Eğer anlatmak istersen detayları dm den yazabilirsin dinlerim
00 Yorumla
11 aySana hiç acımadım Çünkü Muhtemelen Sen bu adamın pasif karakterli biri olduğunu bildiğin için onunla evlendin Eğer öyle olmasaydı zaten onunla evlenmezdim böcek olmayı kabul ediyorsan ezilince şikayet etmeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySahiplenmeyi istemek senin hakkın. Adamın içinde senin başkalarıyla olan anın var ama ona da iyi gelmez ki bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayİyi benle yat bakalım umrumda mı değil mi? Boş laf yapmış yapmayacağını biliyor
01 Yorumla
Soran11 ayEvet biliyor musun en doğru yorumu sen yapmışsın teşekkürler. Yapmayacağımı bildiği için bu rahatlık 😊
Gizli Üye(30-35)11 ayMadem öyle ayrılma imkanın varsa ayrıl ya aldatıyor ya da gram sevgisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayyat oazmanç. hatta atnı anda birkaç erkekle yatki ona ders olsun
00 YorumlaBenimde umrumda olmazdı zaten beni tercih edecek kadın param için beni seçecek ve geçmişi de masum olmayacak
00 Yorumla
11 ayYanlis anlama bu laftan sonra ben olsAm yatarim ona inat olsun diye
04 Yorumla
Soran11 ayİstesem yaparım çok rahat
- 11 ay
Peki birsey soracam
Soran11 aySor tabi
- 11 ay
Bunu ozelden sorabilir miyim sorun olmayacaksa
11 aysana sevgisi bitmiş... nerden biliyosun dersen...
07 Yorumla
Soran11 ayBittiyse boşansın. Anlaşmalı zorla tutmuyorum kimseyi
- 11 ay
tabiki öyle olmalı aslında. ama farklı şeyler de olabilir. bazı durumları kendimden biliyorum
Soran11 aySende mi eşine böyle dedin yazık.
- 11 ay
öyle bir şey diyecek kadar güzel kardeşim değlim. bence bilip bilmeden konuşma. burada özelimi acacak değilim
- 11 ay
gav*t değilim
Soran11 ayKendimden biliyorum demişsin iki kez
- 11 ay
Sevgi vs diger seyler icin dedim. Sen bi yazsana bana neden ben bu kadar yanlis anlasildim simdi ya
11 ayMaalesef yanlış evlilik yapmışsın. Sahiplenmeyen adamı değiştirmen zor hatta imkansız
02 Yorumla
Soran11 ayEvet Ailemle konuşup bugün yaptığı bu ahkaksızca şeyi söylicem. Eminim Ailem delircek bu laflara
- 11 ay
Onların delirmesi değilde sen ne yapacaksın mühim olan o
Gizli Üye(36-45)11 ayBende eşime aynı şeyleri fantezi yoluyla söyledim bi kaç defa yapmayacağını bilerek ama sanırım yanlış yapmışım 🙄
00 Yorumlainsanoğlu işte hocam değer verince şımarıyor
00 Yorumla
11 ayBu cok kötü durum bu laf insanı kötü yola iter Allah. Muhafaza
00 YorumlaEşin olmaktan cıkmış böylesine rahatlık ala gava. t lık
00 Yorumla
11 ayzaten canım sıkılıyor bari derdini olgun olgun dinleyeyim
00 YorumlaÖnemseme değer verme emin ol o gelir
30 Yorumla
11 ayve halen kocan mı?
30 Yorumla
11 ayİy gvt erkek boşa unu bacım
30 YorumlaDiğer konusunda 322 cevap paylaştı. Abla senin başka erkeğin arabasında ne işin var 😅
012 Yorumla
Soran11 ayBaşka erkeğin arabasına bindim demedim canım . Başka erkeğin arabasından insem dahi kıskanmıyor. Örnek verdim. Binmedim öyle bişey yapmadım
Soran11 aySalsın. Ben 25 o 35 yaşında o kaybeder;)
Soran11 ayGörecek.
Soran11 ayBelli bi noktadan sonra umrumda olmaz bende hayatıma bakarım. Kimse vazgeçilmez değil bu hayatta inan. Kadın unutursa bir daha aklına gelmez. Sonra ne yapsa umursamam
Soran11 ayBende öyleyim. Bir kadın daha önce hiç kimseyi sevmemiş gibi severmiş ayrılmak istediğinde de o kişiyi hiç sevmemiş gibi ayrılırmış. Biz kadınların hepsinde var bu.
Soran11 ayOlur canım.
11 ayÖyle adamdan koca mı olur ya
10 Yorumla
11 aySenin kocan g. vat canim 😄
10 YorumlaDiğer konusunda 673 cevap paylaştı. Olmaz ondan koca falan
10 YorumlaRezil ya yok olsun bu erkek
11 YorumlaDiğer konusunda 361 cevap paylaştı. Güvenilir birini bulup aldat
00 YorumlaDirek yatarım senin yerinde olsam
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz