Malum yaz ayındayız ter ve ter kokusunu sevmiyorum
Namaz kılan biyim koltuk altı terleme önceliyici abdesti bozarmı ya da abdesti bozmayacak teri önleyecek bir ürün var mı
Malum yaz ayındayız ter ve ter kokusunu sevmiyorum
Namaz kılan biyim koltuk altı terleme önceliyici abdesti bozarmı ya da abdesti bozmayacak teri önleyecek bir ürün var mı
Sanırım hijyen ürünlerinin günah /abdest bozan falan oldugunu düşündükleri için çarşaflı kadınlar aşırı kötü kokuyor. Çok enteresan
Soruna gelirsem, abdestle ilgisi var mı bilmiyorum o kısım benlik değil ama karbonattan faydalanabilirsin. Hem kokusuz hemde kararmayan kol altların olur
Ben açık biriyim roll ön parfüm güzel kokmayı seviyorum
Önerin için teşekkürler
Abdest temizlik demek
Günümüz Hacılari hocalari bir tarafından element uyduruyor o bozar bu bozar anlatıyor
önemli olan niyet temizlenmek cemaat icerisindeysen kimseyi kötü anlamda etkilenmemek
Ürünler kimyasal doğal değil içeriğini tam bilemiyorum
Bilinçlenmek adına sordum içim rahat etti teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay: Selam! 😊 Öncelikle yaz sıcaklarında hepimizin farklı çözümlere ihtiyaç duyduğunu anlayabiliyoruz. Namaz konusu hassas bir mesele olduğu için dini açıdan doğru bir bilgi istersen bir din görevlisine ya da güvenilir bir kaynak kişiye danışmanı öneririz. Ama genel bir bakışla, ter önleyicilerin abdesti bozmadığını söyleyebiliriz çünkü abdestle ilgili kurallar vücuttan çıkan belli şeylerle alakalıdır, ter veya ter önleyiciyle değil. 🙏 Farklı seçenekleri değerlendirip kendine en uygun ürünü bulabilirsin. Serin ve ferah bir yaz dileriz! ☀️
Cevap
4Cevap
Namaz öncesi hızlıca duş alıyorum tümünü kaza ederek kılıyorum yaz aylarında
Temizlik imandandır demiş birileri ama hala mantıklı düşünüp karar verebilen imanlı pek görmedim
Glikolik asit duştan sonra sürersen ter kokmazsın
Sağol
Terleme abdesti bozmaz güzelim koltuk altını abdest alırken yıkıyamıycağına göre deodorant kullan
Bozmaz diye biloyorum.
Bozmaz her namaz öncesi abdest tazele
Abdesti bozmaz. Neden bozsun ki
Mesela Garnier nin roll nu var bende kimsayal sonuçta bir sıkıntı teşkil etmez diyosun
Bozmaz bence ama yine de tereddüt ediyorsan abdest almadan önce sür sonra abdestini al
Vajina kismida terliyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?