Her erkek boyle kokuyor mu bilmiyorum ama evimizde misafirimiz var. Babamin yegeni, kuzenim. Bizde kaliyor bir suredir. Salonda kaliyor ama her sabah oda da tuhaf, keskin, midemi bulandiran bir koku oluyor. Duşa falan da giriyor. Zaten temiz yorgan, carsaf vermiştik. 4-5 gun sonra ben dayanamayip tekrar temiz carsaf, yastik kilifi falan verdim ama gecmedi koku.
Oyle ter kokusu falan da degil. Bence ten kokusu ama neden boyle kokuyor anlamadim. Biz evde 3 kiziz. Babamda bazen kokar ama bu kadar, boyle degil.
Bunun sebebi ne olabilir ya? Erkeklerle cok hasir nesir biri degilim. Erkekler boyle mi kokuyor yoksa? Ten kokusu mu, sey kokusu, t***k kokusu mu artik ne haltsa anlamadim. Oda da uzun sure kaldiginda oluyor bu koku. Annemle kiz kardesimde farketti.
Dusunu da aliyor, birkac gune farkli kiyafette oluyor ustunde. Camasirlarini da yikiyor. Sizce ne olabilir sebebi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, bu kokuyla baş etmek zorunda kalman pek hoş olmasa da seni anlıyoruz. Keskin ve rahatsız edici bir koku, insanı hem fiziksel hem mental olarak zorlayabilir. Kokunun sebebi kişisel hijyen değil gibi görünüyor; çünkü duş aldığı ve sık kıyafet değiştirdiği belli. Bazı insanların cilt yapıları, beslenme alışkanlıkları veya hatta sağlık sorunları vücut kokusunu etkileyebilir. Örneğin, diyetlerinde yoğun baharat ya da ağır protein varsa bu ten kokusuna yansıyabilir. Ayrıca, tıbbi bir durum da söz konusu olabilir; bazı hastalıklar ya da metabolik bozukluklar farkında bile olunmadan bu tür kokulara yol açabilir. Belki fark etmeden odada havasızlık da etkendir. Belki pencereyi daha sık açmayı deneyebilirsiniz ama nazik bir konuşmayla da bu durumu dile getirmek önemli olabilir. 🙌