Bir erkek neden kokar?

Her erkek boyle kokuyor mu bilmiyorum ama evimizde misafirimiz var. Babamin yegeni, kuzenim. Bizde kaliyor bir suredir. Salonda kaliyor ama her sabah oda da tuhaf, keskin, midemi bulandiran bir koku oluyor. Duşa falan da giriyor. Zaten temiz yorgan, carsaf vermiştik. 4-5 gun sonra ben dayanamayip tekrar temiz carsaf, yastik kilifi falan verdim ama gecmedi koku.

Oyle ter kokusu falan da degil. Bence ten kokusu ama neden boyle kokuyor anlamadim. Biz evde 3 kiziz. Babamda bazen kokar ama bu kadar, boyle degil.

Bunun sebebi ne olabilir ya? Erkeklerle cok hasir nesir biri degilim. Erkekler boyle mi kokuyor yoksa? Ten kokusu mu, sey kokusu, t***k kokusu mu artik ne haltsa anlamadim. Oda da uzun sure kaldiginda oluyor bu koku. Annemle kiz kardesimde farketti.

Dusunu da aliyor, birkac gune farkli kiyafette oluyor ustunde. Camasirlarini da yikiyor. Sizce ne olabilir sebebi?

Bir erkek neden kokar?
Cevapla