Tövbe etmek istiyorum içim çok sıkıntılı?

Alkol içtim, zina yaptım, kul hakkı yedim, anneme babama karşı geldim, yalan söyledim, kendime zarar verdim bunların hepsi için çok pişmanım bu sıralar içimde olucekmisim gibi bir his var veya Ruhani varlıklar benimle ugrasiyolar su an yatıyorum sanki göğüsume bir şey oturmuş kalkıp namaz kılmama engel oluyo tövbe etmek istiyorum yapamiyorum çok korkuyorum sıkıntıdan nefes bile alamiyorum yemek yiyemiyorum stresten Allah beni bunlar için yaratmadı Allah yoluna gitmek istiyorum biliyorum kendim yapmalıyım ama yapamıyorum psikolojim kaldirmiyo elimden tutan kimsem yok herkes yargılama peşinde ağlamak istiyorum gözümden yaş akmiyo tövbe etmek istiyorum nasıl yapıcam abdest aldım yataktan kalkamıyorum çok halsizlestim bu aralar paranormal olaylar yasiyorum. Sevgilimin yengesinin evine gittim 2 hafta önce dedim bu evde bı sıkıntı var büyü cikicak. Dün gittim yine sevgilimle büyü çıkmadı ama evin içinde 3tane yavru kedi yavrulamis yeni çok garip Allah bana işaret yolluyor. Ben mi kafamda kuruyorum yoksa bunlar işaret mi

Tövbe etmek istiyorum içim çok sıkıntılı?