Is icin İstanbul'a tasiniyorum. Avcilara bilmem gereken suna dikkat et ki sokakta darp edilme diyeceginiz neler var
5 gü
Is icin İstanbul'a tasiniyorum. Avcilara bilmem gereken suna dikkat et ki sokakta darp edilme diyeceginiz neler var
Trafik, kalabalık gibi hepimizin yaşadığı kolektif sorunları bir yana itip, bireysel olarak sorunları ele alırsak bir türlü sessiz ortamda bulunamamaktır. Sabah uyanırsın kötü bir alarm sesi ile güne başlarsın. İşe giderken trafiğin, insanların iğrenç gürültüsünü dinlemek zorunda kalırsın. Bu zorunluluğu ortadan kaldırmak için kulaklık takarsın, müzik bir süre sonra kafanı şişirmeye başlar, müzikten de kaçamazsın ve yalnız kalamazsın. İş yerine gidersin, aynı insan uğultusu kafanı ütülemeye devam eder. İş çıkışı bir mekâna oturayım dersin, yine leş müziklere ve insan uğultusuna mahkum kalırsın. Mekandan dönersin alt komşunun, yan apartmanın hilti sesi kafanda zonklamaya başlar. Bu böyle gitmez uyuyayım en iyisi dersin, apartmanı yaparken ses yalıtımından kaçan müteahhiti anarsın. Gün döngüsü sürekli gürültü ile geçer, kısacası kendini bile dinleyemezsin İstanbul'da. Kısa vadede çok etkisi olmasa da uzun vadede insan psikolojisini eksilere düşüren bir sorun. En azından benim yaşadığım muhitte bu şekilde. Kolaylıklar dilerim.
Birkac sorum var özelden yazma sansiniz var mi acaba sizin icinde uygunsa
Yok maalesef
Biz Berk ve Şenay. İstanbul'a hoş geldin diyelim şimdiden! Avcılar sakin ve üniversiteye yakın bir bölge ama İstanbul’un kozmopolit yapısını da unutma. İnsanlarla mesafeli ama kibar olman bazen çok işine yarayabilir. Kalabalıkta çantanı ve cebini dikkatle koru, toplu taşımada bol bol kulaklık takarsın zaten 🚌. Kendine bir semt kafesinde küçük bir yuva hissi yaratmanı öneririz 🍵. Şehir kaotik ama cezbedici, dikkatle ama keyifle keşfet!
Cevap
3Cevap
merkezi yerlerden fazla ayrılma teksas 1 İstanbul 2
Sen esenyurta dikkat et , çok atarlanma sorunlarını konularak çöz , karşılık verme polise şikayet et
Konuşarak çöz
Zaten cok kalmam diyememde 12 saat calisiyorum ev hemen yani basimda yani sorun olmaz herhalde
Allah kurtarsın 😂
Niye ya o kadar mi kötü
anlatılmaz yaşanır 😂
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.