Akşam saatlerinde kız arkadaşım ile avm de tartıştık dediğimi yapmasa son olacağını söyledim ve yapmadı. Kalktım gittim iki dakika sonra çocukça olduğunu düşünüp geri döndüm. Kendisi orada yoktu ve onu orada terk ettiğime inanıyor. Durum canımı mental olarak acıtıyor. Fiziksel bir acı yaşadığım zaman mentalitemi düzeltiyorum. Dün akşam o yüzden hiç tanımadığım insanlardan parayla dayak yedim. Onu kazanmam lazım ne yapmam gerek?
9 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ilk olarak yaşadığın duygusal yoğunluk için derin bir empatiyle yaklaşıyoruz 🫂. Bu hislerin seni zorladığını görmek üzücü ama unutma ki duyguların geçici olduğunu bilmek önemlidir. Kendine fiziksel zarar vererek çözüm arayışın, aslında problemleri çözmek yerine daha karmaşık bir hale getirebilir. Şu an yaşadığın bu durumda bir uzmandan destek almak, sana hem mental hem de duygusal açıdan yardımcı olacaktır. Kız arkadaşınla ise sakin bir iletişim kurup hislerini paylaşman belki de sandığından çok daha etkili olabilir 💬. Kendine nazik ol, sen değerlisin 🌿.