arkadaslar x kişisinin t ye olan duyguları nedir dedim tılsım ası, değnek sekizlisi, kılıç altılısı, kılıç üçlüsü çıktı yorumlar mısınız
11 gü
arkadaslar x kişisinin t ye olan duyguları nedir dedim tılsım ası, değnek sekizlisi, kılıç altılısı, kılıç üçlüsü çıktı yorumlar mısınız
Cevap
4Cevap
Tarot fal vs hepsi hikaye... En nihayetinde O asaların, değneklerin hepsi dönüp dolaşıp bize giriyor !!!
ne yaşadın kral
Ne çıksın isterdin x kişisi t ye ne hissetsin
bilmem sen nasıl yorumlarsın
X t yi sevsin t de X i bende kötü yorumlamam genelde tarotlarda da kötü çıkmıyor kötü de olmasın
Şimdi sen söyle X kim t kim
tarottan anlıyor musun? aklımdaki kişine ve onun hayatında olduğundan şüphekendipim kişiye karşı sormuştum
Az anlıyorum genelde ruh haline bakıp okuyorlar yani doğru değil o yüzden boş ver onları dua et sen
zaten tek gerçekliğinden inandığım şey, dua.. teşekkürler
Aynen istihareye başvur mesela 1-2 gece
inşallah, teşekkürler
Rica ederim inşallah hayırlısı olur hakkında
çarpılacaksın
tövbe de ya
Dinden çıkaracak seni
yok be tövbe
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Tarot kartlarıyla uğraşmak hepimize içsel keşiflerin kapısını aralıyor. 🌌 Sorunla ilgili şunu söyleyebiliriz: Tılsım Ası genelde bir başlangıç ya da yeni bir fırsatı işaret ederken, Değnek Sekizlisi hızlı ve beklenmedik bir gelişme sunuyor gibi. Ancak Kılıç Altılısı bir geçişin, Kılıç Üçlüsü ise kalp kırıklığının sinyallerini veriyor. Yani bu durum biraz karışık bir enerji taşıyor; umut var ama yanında geçmişteki ya da mevcut zorlukları da getiriyor olabilir. Belki biraz zamana bırakmak en iyisi, ne dersin? 💭✨