Astroloji & Burçlar Tarot bakanlar yanıtlayabilirmii? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aliyle aramızda ne olucak dedim ilk kart tılsım şövalyesi Tarot bakanlar yanıtlayabilirmii? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Realangler1 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% İkizler +1 yıl Tarot appsi var indirdim keske sende aklini kullansan. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim appte bizim kartlarmı var te allam sorduğun sorulara göremi gidiyorsun yooo sadece sana aynı falları atıo sende bunu aptal olduğun için kanıosun Yorumla Realangler1 İkizler +1 yıl Hatta bir tane baktim sezgilerinin rehberlik etmesinr izin ver, su an maksimum seviyede bu yuzden imkansiz olduguna inandigin her seyi basaracaksin. Yorumla Realangler1 İkizler +1 yıl Farkli ne var ki Yorumla Soran +1 yıl Banamı baktın anlamadım djdjdmdk kendinemi genelmi Yorumla Realangler1 İkizler +1 yıl Oyle meraktan bakim dedin kendime Yorumla
prenseshanımcım Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 64% Yengeç +1 yıl benim gordugumu sende goruyormusun faruk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Söyle knki hazırım bunaa Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben iyi tarot bakarım överler 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Karşılıklı bakılırrrr Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Bak bakalım. Yorumla Soran +1 yıl Bana mesaj attt Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Gizlisin nasıl atayım Allahın cahalı, bakma bırak senin bakacağın tarottan bi cacık olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Yav adımı vercem suntarotreader1 instagram burdan atma zateeeee Yorumla Soran +1 yıl Köylü milletin efendisidir abe Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Instagramım yok Yorumla Soran +1 yıl Twiterrr Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Yok kullanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben burdan yazamıyorum sana Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Mesaj kutum kapalı olduğu için yazamıyor olabilir misin Yorumla Soran +1 yıl Takip attım sana deluxx Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Kabul etsem mi etmesem mi emin olamadım Yorumla Soran +1 yıl Xperim yetmio Yorumla Soran +1 yıl Burcun aslan gibi Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Koç. Yorumla Soran +1 yıl Haaa ateşsin ha enerjik Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Hee.. Scooby doo izleyerek uyucam reis selametle Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Akrep +1 yıl düzgün karistir su kartlari 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok rastgele çektim içinden geldiği gibi ne gördünn knkiii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tarot appsi var indirdim keske sende aklini kullansan.
Kardeşim appte bizim kartlarmı var te allam sorduğun sorulara göremi gidiyorsun yooo sadece sana aynı falları atıo sende bunu aptal olduğun için kanıosun
Hatta bir tane baktim sezgilerinin rehberlik etmesinr izin ver, su an maksimum seviyede bu yuzden imkansiz olduguna inandigin her seyi basaracaksin.
Farkli ne var ki
Banamı baktın anlamadım djdjdmdk kendinemi genelmi
Oyle meraktan bakim dedin kendime
benim gordugumu sende goruyormusun faruk
Söyle knki hazırım bunaa
Ben iyi tarot bakarım överler
Karşılıklı bakılırrrr
Bak bakalım.
Bana mesaj attt
Gizlisin nasıl atayım Allahın cahalı, bakma bırak senin bakacağın tarottan bi cacık olmaz.
Yav adımı vercem suntarotreader1 instagram burdan atma zateeeee
Köylü milletin efendisidir abe
Instagramım yok
Twiterrr
Yok kullanmıyorum
Ben burdan yazamıyorum sana
Mesaj kutum kapalı olduğu için yazamıyor olabilir misin
Takip attım sana deluxx
Kabul etsem mi etmesem mi emin olamadım
Xperim yetmio
Burcun aslan gibi
Koç.