Her konuda olabilir. (Canım sıkılıyor)
Felsefe, tarih, sosyoloji, psikoloji, cinsellik, fotoğraf, sinema, kamera, senaryo, benimle ilgili (hiç ilginizi çekeceğini düşünmesem de), gündem, kişisel gelişim... her şey olabilir.

Her konuda olabilir. (Canım sıkılıyor)
Felsefe, tarih, sosyoloji, psikoloji, cinsellik, fotoğraf, sinema, kamera, senaryo, benimle ilgili (hiç ilginizi çekeceğini düşünmesem de), gündem, kişisel gelişim... her şey olabilir.
Psikoloji konulu sevdigin bir kitap var mi, sanirim zevkine guveniyorum
Kitapligimda olan bir kitap, baska onerebilir misin?
Harikasin
En çok istediğin ve henüz yapmadığın şey ne
81 şehirde barınak açmak
Güzelmiş
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Hoşlandığınız biri var mı?
Can sıkıntısı işte ya ne sorsam bilemedim tüh.. sosyal kültürel olsa gidip arama motoruna sorarım dimi dimi..😁🤧
Yaaa buradan mı?
3-5 yıl bekleyecek kadar bir de hocam 🤣🫢 maşallah daim olsun umarım karşılık bulur aşkınız 🤣😁
Amen🤣
Tahammül seviyem güven ve sevgi kakmadı napsam acaba
Bide kimse beni önemsemiyor sevmediklerini düşünüyorum
He öyle yapıyom
İşte işe başladım garson filan kafam hrm dağılır hem de oaraya ihtiyacım var
Param olsun biraz bikaç şeye daha iyi odaklanıcam böyle hiç yapamıyorum
İş yoruyor
Seni video çekmeye kadar serüvenin en cezbeden, sana araştırmanın, konuşmanın ve bunu paylaşmanı tetikleyen ilk öğrenimin/kazanımın neydi?
Bu soruya özel müzik açtım...
En cezbeden şey, hayatta hayal ettiğim hemen her şeye ulaşmış olsam da, buradan tanışıp 3.5 yıl boyunca hayatımda olan kadın istemiyor diye, Youtuber olma hayalimden vazgeçmem oldu. Kimse için hayallerimden vazgeçmemem gerektiğini, onu ailemle tanıştırdıktan sonra beni aldatmasıyla anladım.
Sonra ilişkinin bitmesinin ardından 5-6 ay sonra Youtube kanalım karşıma çıktı. Sadece 1 tane videom vardı. Devam ettirmeye karar verdim. son 5 aydır açtığım yeni kanalımda aktif bir şekilde mitoloji anlatıyorum. 3.000 abone olmama da çok az kaldı.
Araştırmaya beni iten şey, Atatürk'ün hayatı oldu. Öyle bir önder bize bu ülkeyi emanet etti. Hayatını araştırdıktan sonra. "Atatürk cephedeyken bile kitap okumuşken, benim evimde okumamak gibi bir lüksüm yok" dedim ve okuyup araştırmaya başladım.
Kendi kendime "bilgi paylaşıldıkça güzeldir" dedim ve bu sözüm de bilgimi hep paylaşan biri olmaya beni tetikledi.
Açtığın müzik neydi?
O kadar emindim ki 😄
Kitap okumayi nasil severiz sjsjjdjdj
Ben hiç sevmem
Yükselen yengeç Burcu olan biri bu duygusallığı atamaz mı kendinden kanka
Bana kendinle ilgili rastgele bir şey söyle.
Güzel..
Unutamadığın bir günün var mı?
Ohaa nasıl oldu anlatmak ister misin
Peki
Umarım şu an olduğu yerde mutludur.🪷
dini anlamda tercihin nedir
Kendinde en sevdiğin özellik nedir?
Bisikletin var mı? Sürer misin?
Harika
Mesleğin ne?
Kripto ve borsa yatırımcısıyım. Ondan öncesinde spiritüel enerji uzmanı, fizyonomist ve tarot okuyucusuydum. Oradan kazandığım paralarla yatırım yaptım ve ani yükselişle hayal edemeyeceğim miktarları kazandım. Şimdi de çarkım kendiliğinden dönüyor kripto ve borsada. Kiraya verdiğim evlerle hayatımı idame ettiriyorum. Bir de birikimlerim var işte kriptoda ve altın olarak. Yani işim tamamen finans ve para çevirme üzerine şuanda
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?