26 yaşındayım kendime ve hayata geç kalmış gibi hissediyorumm.
7 gü
Cevap
5Cevap
Hayatta hiç bir şey için geç değil yaşa bağlama asla hiç birşeyi
Doğru diyorsun ama her zaman bu düşüncede olamıyorum.
Teşekkür ediyorum, haklısın :))
😇🌸 ınsallah hepimiz
Eğitim bakımındanmı? iş ya da mesleki kariyer durumlarımı yoksa aşk ve ciddi bir ilişkidenmi bahsettin
Genel aslında 🥲
Umarım sizin için bundan sonrası çok daha güzel olur:)))
🌸🌸🌸
Düzenli iş dışında diğerleri var Allahtan , bunlara tutunup yola devam edeyim🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Love yok ama hiç gerek yok. Ben kendime zor yetiyorum🥲🤷🏼♀️🤧
Hayir duygusal bir balık🤧🤧
İçime içime kırılıyorum Maalesef 🥲🥲😄😄
Ne güzel motive ettiniz gerçekten teşekkür ederim 😇😇
Mutlaka bu dediklerinizi uygulayacağım😇 umarım hepimizin hayatı seker tadında olur🧚🏼♀️🧚🏼♀️
Hiç merak edilecek birisi değilim aslında 😄😄
İyiyim teşekkür ederim sen?
Biraz öyle oluyor, havalar bunaltıyor 🤷🏼♀️
Hangi sehir 🥲
Bence hala gec kalmis degilsin. Bugun baslasan yine yetisebilirsin. Gec kaldim diye birakirsan iste o zaman gercekten gec kalmis olursun.
Doğru diyorsun evet her zaman böyle sağlıklı düşünemiyorum haliyle... teşekkür ediyorum 🌸
Rica ederim. Ben 38 yasindayim. Şu an bile bunu yazarken inanamiyorum. Cunku hala kendimi 20 25 arasi yaslarda saniyorum. Onun icin yasinin kiymetini bil ve yasamak istedigin ne varsa erteleme. Sonra bi bakmissin benim durumuma dusmussun. Hayirli aksamlar
Demekki güzel şeyler de tatmışsınız ki hala kendinizi ve enerjiniz yaşça küçük buluyorsunuz bu bile güzel
Yok aslinda sordugun soru hakkinda ben senden belki de 100 kat daha muzdaripim. Benim gencligim yaptigim hatalar yuzunden tamamen bos gecti. O yuzden surekli gecmise ozlem duyup gecmisle yasiyorum. Eski filmler , eski diziler , eski sarkilar , eski yasadigim yerler falan. Yasca kucuk bulmamin sebebi de zamanin cok hizli gecmesi. 20 li yaslardan bu yana zaman o kadar hizli akti ki hic farkedemedim.
Aaa🥲🥲 yaşayamadığımız her şeyin özlemini mutlaka çekeceğiz zaten.. umarım sizin hayatınizda bundan sonra çok daha güzel olur. En azından daha tecrübelisiniz :)))
Yalniz bu saatten sonra tecrubenin bir anlami kalmiyor. Hani bu kafayla gecmise bi donebilsem o zaman bir ise yarardi :) simdi evlendik coluk cocuk derken pekte bir anlami kalmadi :) senin onun acik. Sen devam et :)
Siz de hayatın farklı noktalarindasinıź eminim sizin için de yaşanmayı bekleyen güzel şeyler vardır🤲🏻🤲🏻
Kendine karsi bu kadar olumli degilken bana karsi nasil boyle olumlu olabiliyorsun :) evet benim icin bekleyen hastaliklar ilaclar daha fazla sorun var. Hayatimda hep antideprasan ilaci kullananlara deli gozuyle bakardim. Psikologa gidenlere de oyle. Ama kendim 2 hafta one psikologa gidip 1 hafta once de ne ise yaradigini bilmedigim bir ilaca basladim :) temennin icin tsk ederim ama yas ilerledi mi sikintilar daha buyuyor.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş😄yaş aldıkça hastalıkların çıkması kaçınılmaz oluyor. Bu hepimiz de var maalesef.. yaşamda çok zor o yüzden ruhumuz kaldıramıyor. En azından tutunacağınız eşiniz ve çocuklarınız var. İyi düşünün🌿🌿
Evet yasama tutunmak icin cocuklarim var :(
Insallah dilediğiniz gibi olur🤲🏻🤲🏻
İnsallah tsk. Ya yanlis anlasilmazsam sohbet etmek icin sizi ekleyebilir miyim? Son 1 haftadir kafami dagitmak icin girdim ama adam akilli sohbet edebilecegim birine rastlayamadim maalesef. Eger sorun olmayacaksa? Cevabiniz olumsuzsa sorun yok. Kisa sohbet icin simdiden tsk ederim.
Su an görüyorum mesajınızı kusura bakmayın. Tabi sohbet edebiliriz
...
O zaman bi zahmet eklersen ssvinirim :)
Bu kız ben ya
O zaman ağlayalım 🥲
Sus kız ağlamak yok
🌸🩷
Seks yaptın mı önemli olan o
Her yerde açmayın şu muhabbeti
İşiniz gücünüz s@k muhabbeti. Bu kadar mı bossunuz siz ya. !!
Beyin yok ki zaten skleri beyinlerinde sanki
Yok ya daha erken
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, bu "geç kalmışlık" hissi ne tanıdık, ne iç burkan bir duygu… Ama şunu bil ki, hayatta hiçbir şey için asla geç değil. 🌱 Bu hissin seni gölgelemesine izin vermek yerine, içindeki keşfetme arzusuna kulak vermelisin.
Hayata dair yolculuklar 26 yaşla sınırlı değil; bak, her yaş kendine özel bir evre. Hepimiz zaman zaman böyle hissediyoruz, ama önemli olan bu hissin içinden yeni bir başlangıç çıkarabilmek. Senin hikayen daha yazılmaya devam ediyor; bu hissi kucakla ve inşa etmeye başla. 💫 Uğraşların içinde, kendi "şu an"ını bulabilirsin. 🕰️