Yurt dışına gidip temelli orada yaşamak istiyorum yaşım 24 ailem geç kaldın senin yaşındakiler evlendi daha bir bok olamadın dedi atanamazsam gitmeyi düşünüyorum sizce geç mi kaldım amacım önce dil okuluna gidip sonra lisans okumak
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yurt dışına gidip temelli orada yaşamak istiyorum yaşım 24 ailem geç kaldın senin yaşındakiler evlendi daha bir bok olamadın dedi atanamazsam gitmeyi düşünüyorum sizce geç mi kaldım amacım önce dil okuluna gidip sonra lisans okumak
Öncelikle dil okuluna yurt dışında gideceksen çok para gerekiyor. Orada kira, yemek ve okul ücreti 1 milyona patlar belki fazlası o yüzden sadece söyleyeceğim tavsiye şu dili burada geliştir, iyice mantığına oturt ardından dile çalış. Sonra da arayışa başla bulursun.
5-6 ay burada çalışıp o sürede dilimi geliştirip gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim.
Canım genç kardeşim 💛
24 yaş için “geç kaldın” diyen herkese sosyolog olarak şunu söyleyeyim: Asla geç değil! 🌍✨
Dil okuluna gidip sonra lisans okumak çok mantıklı bir plan. Atanma baskısını anlıyorum ama hayat sadece “atanmak ve evlenmek”ten ibaret değil. Kendi yolunu seçmen cesaret ister ve sende o cesaret var belli ki 💪
Ailenle konuşurken “hazır hissetmediğini” ve uzun vadeli mutlu olacağın bir hayat kurmak istediğini sakin bir dille anlatmayı dene. Planını netleştirip adım adım ilerlersen hem özgüvenin artar hem de onlar zamanla kabullenir.
Unutma senin hayatın senin yolculuğun. Kariyer sadece iş değil kendini gerçekleştirme süreci. Öğrenmeye ve denemeye açık olursan 24 değil 44 yaşında bile yön değiştirebilirsin 😌📚
Hayallerini erteleme ama planlı git. Dünyayı keşfetmek için tam yaşındasın diyebilirim 🌱✈️💫
Cevap
6Cevap

Elalemin sözüne kafayi takacak kadar ml misin bacim.
ne bileyim ister istemez kafaya takıyorum

Yasama kral sen. S. et
Fjfjfd
Ben 28 yaşında gıtım ilk ülkeme Dubai ye hiç bir şey geç değil
Bişey olmaz orada evlenirsin. Zaten git daha gelmezsin.
evlenme gibi bir derdim yok
İmkanı yarat arkadaşım 34 yaşında gitti hiç bir şey için geç değil hayatta :)
ya şöyle gitmek istersem annem destek olcak bana sadece hangi ülkeye gideceğime karar veremedim
Mutlaka olsun ve mutlaka karar ver iş koşulları, refah seviyesi, uyum sağlayabileceğin bir yer olsun iyi analizle
Aklımda ispanya mantıklı oturum vizesi veriyomuş dil okuluna gidince veya ab vatandaşı birisiyle aynı evde kalırsan ama maası cok düşük diyolar 1700 euro asgari ücret
O halde biraz daha yüksek yerlerede bir göz at ancak asgari ücrete bakarken alım gücünüde unutma mesela :)
Alım gücü türkiye'den iyi
Orası kesin zaten ancak oraya göre bak mesela bu ücrette tüm giderleri çıkınca kalan nedir o mesela
Geç kalmadın. Hiçbir şey için geç değil. Belki yabancı birisiyle bir izdivaç yapabilirsin.
İzdivaç istemiyorum
Geç kalmadın ama değer mi
Evet değer
geç degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?