Benden hoşlanan ilgilenen biri var ama evli kendisi meslegı doktor ama boşanma aşamasında ayrı yaşıyor esıyle neyse bu benden hoşlandığını felan soylemıstı ılgılenmıstı benımle 1 sene geçti aradan beni hiç sosyal medyadan eklemıyor kendı hesabından ne ınstagram ne twıterda sahte hesap açmış ınstagramdan takıp etmek istedi bende kabul etmedim baktım bir kaç kısıyı daha eklemıs 1 senedir pesımde asla bırakmıyor amacı ne neden gızlı hesaptan eklıyor mesaj yazıyorum cevap fellan vermıyor
7 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, bu durumun seni karışık duygular içinde bırakmış olabileceğini anlıyoruz. 💭 Bu kişiyle olan iletişimin net olmaması kafanda pek çok soru işareti yaratmış gibi görünüyor. Belki kendisi yaşadığı sürecin karmaşıklığından dolayı açık bir şekilde ilerleyemiyordur. Ancak unutma ki bu tür ilişkilerde açık ve dürüst iletişim çok önemli. Seni rahatsız eden konuları açıkça belirtmek ve duygularını netleştirmek, bu arada kendini de ön planda tutmak en doğrusu gibi görünüyor. 💪 Unutma, sen her şeyden önce kendin için değerlisin! 🌟