Neden böyleeeee?

Ben öksüzüm dedem nenemle kalıyorum yeni reşit oldum benden sakladıkları babam öldüğü için verilen bir para varmış bunu ben yeni öğrendim önceden yırtık çoraplarla dolaşıyordum bir elbise bile almıyorlardı kuzenlerimin eskileriyle büyüdüm para isteyince dayak yiyordum bu parayı zaten yediler biliyorum babam kaza geçirdiği için tazminat varmış onuda yemişler çok zor bir çocukluk yaşadım ben sevgisizlik fakirlik dayakla büyüdüm ben şu an hala yanlarındayım babamın yaptığı evde oturuyorlar yiyip içiyorlar bizim babamızın evi diyolar halalarım babam ev yapmak için para kazanmak için çalışıyordu kaza geçirdi öldü şimdi onlar bizim oldu diyorlar babamla kaldığım vakit zaman geçirdiğim her bir odasında duvarında köşesinde babamla hatıralar aklıma geliyor onlar satıp parasını alma derdine kendi babamın evinde dolu dolu yemek yiyemiyorum hep burdalar evli olmalarına rağmen gelip yiyip içip gidiyorlar babamın bana kalan parasını yiyorlar sanane abimizin kan parası oğlumun kan parası yiyorsak yiyoruz diyorlar şimdi de zaten bir saf bulmuşlar yolup yiyorlar şimdi ben karşı çıkınca seni tımarhaneye kapatırız tanıdığımız var deli raporu alıp hayatını yakarız diyorlar ben cokmu safım
Neden böyleeeee?