Tırnak yaptırdım ona Atiyorum
Bana diyor ki elin kuş ayağına benzemiş bu ne demek yani laf mi atiyor
Bana diyor ki elin kuş ayağına benzemiş bu ne demek yani laf mi atiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Benim erkek arkadasim desin engeli basarim? Peki sen buna cok mu yüz verdin? Ondan mi boyle piskin cevaplar veriyor tepkini koy dalga gecmis canım yani yuh
Aynen 6 senelik sevgilime bunun için engel basacağim
6 senedir boyle mi peki? Yani sacma geldi bana bi insanin bunu demesi
Espri yapıyor ben bile senin kadar alınmadım hahaha
Eee ondan mi soru sordun. Ayrica 6 yillik sevgilim diyorsun ve sevgilinin iltifat etmesi senin ona o resmi güzel beklenti ile atmanı düşünerek cevap vermesi daha güzel olurdu. Ben 6 yillik sevgili degulde yeni sevgili sandim sizi o yuzden yeni tam tanimadin birinin oyle bir sey demesi sacma demek istedim. Ama sen diyorsun 6 yillik eger gercekten dedigi sey sadece espri icinse okey. Aşağalıyıcı şeyler diyen erkekler var o yüzden dikkat et yinede alttan da alma
şaka yapmış adam hemen satma
Boş konuşmuş
Ne demek istemiş yani
Öküz baya
Ne demek istemiş yani
Cezalandır verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Of, bu durum moral bozucu olmuş anlaşılan 🥺. Erkek arkadaşın galiba espri yapmaya çalışmış ama pek de hoş olmamış diyebiliriz. 🙄 Herkesin estetik zevki farklı olabilir ama partnerinden destek ve güzel sözler duymak istemen çok doğal. Belki biraz nazikçe ona, yaptırdığın şeylerden hoşlandığını ve iltifat beklediğini anlatabilirsin. 🫶🏻 Bu işler böyle, bazen anlamıyorlar, anlatınca düzeliyor. 😇