Kendisi ismimi vücudunun 3 yerine dövme yaptırdı. Her hatamı affetti. İhanetimi bile affetti, büyük yalanlarım ve eski sevgilim ile konuşmalarıma kadar. Ve ilişkiye girmedik seven adam ileriye gitmez dedi. Bakre olmadığımı bile bile. 15-20 milyar harcadı bana. Ne zaman engellesem hep genelde kendisi yazar. İki hafta önce bitirdik engelledik birbirimizi ve ben dövmeleri kapamaya gidiyorum dedi bana sonra baktım Instagram ben tekrar açınca lan seviyorum seni be anlıyor musun ne yapsam da olmuyor sevmesem dövmeleri kapattırırdım yapamıyorum demiş. Tekrar bu şekilde yazması? Ne? Yani tekrar niye yazmış? Genelde hep öyle yazar engellesem de. Ve ailesi istemiyor o da evlenip gideriz diyor her şeye varım diyor?
nasıl garip bir ilişkiniz var ilk defa gördüm bunu da. madem onu sevmiyorsun neden bitti demiyorsun hala umut var zannediyor belli ki. acıdım çocuğa kendinden başkasına çok değer verirsen böyle olur işte. biraz olsun sevdiysen onu bırak lütfen. takıntılı gibi duruyor ikinizin de hayatını mahvedersiniz el birliğiyle
Ya cidden sırrı ne? Ben karşı cinse sevgi, saygı, özgür bir alan sunuyorum Hesabı bölüşüyorum Yine it gibi davranmaya çalışıyor salak Siz ne yapıyorsunuz da böyle it gibi oluyorlar
Biraz saygın varsa o adamla beraber olmazsın. Çünkü anlattığına göre sen onu hem hak etmiyorsun hemde evlenseniz bile sen onu sevmeyeceksin. Bence hiç cevap verme ki tekrar umuda bağlamasın. Ismarlama ilişki ne yazık ki olmaz. Yanlış anlama seni yargılamıyorum ama böyle olan birisi daha büyüğünü yaşamasın.
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saplantili. Uzak durmani oneririm cunku sen her seyi affettiigini saniyosun ama zamanı gelince ufak bi yanlisinda sana o... pu derse agzini acip tek kelime edemezsin çünkü haksızsın. Ufak bi sey de gelmeseydin benle der evlenmeseydin der eski psliklerini ortaya döker. Tavsiyem uzak durman.
Bnce saplantılı , ayrıca bu kişinin kendine saygısı da yok bence biri istemiyorum bitti dediyse bitmiştir sürekli yazması rahatsız etmesi gerekmez. Dikkat et bu kişiye zaten ne oluyosa böyle saplantılı kişilerden oluyo.
Kendinizi bilime falan adayın böyle şeyler iyi değil yeni şeyler öğrenin onun böyle davranması sizin ona zamanında yaptığınız bir şeyden kaynaklanıyor olabilir fazla ilgi göstermek gibi
Benimde flortum öyleydi neyseki bulusmamisim daha çocuk buluşmadan benle evlilik düşündü manyak herif ya sakın bidaha dönme buna. sikilinca. hata yapıp arama. bile. bunlari başımıza istesek. cikarmayiz iyy. cok itici ya