Lütfen dalga geçmeyin çocukluk aklımla böyle aptallık yapmıştım 2 3 kez yani tam opusme de sayilmazdi velettim iste 15 16 yasindaydim tövbe ettim de cok pismanim nasıl atlaticam
6 gü
Lütfen dalga geçmeyin çocukluk aklımla böyle aptallık yapmıştım 2 3 kez yani tam opusme de sayilmazdi velettim iste 15 16 yasindaydim tövbe ettim de cok pismanim nasıl atlaticam
Cevap
7Cevap
Senin yaşlarında benim ağzıma 2 kişi boşalmıştı şükret haline bende çok pişmanım
Ya ben en fazla öpüp sarilmistim iste
Allah baska dert vermesin
Amin
Derde bak be. Tek derdim bu olsa.
Of cok takiyom
Soru troll değilse bu kadar dert etme. O yaşlarda öpüşmek sevgili yapmak normal şeyler, karşılıklı rıza varsa sorun yok.
Hayir tabiki troll değil herkes neden troll sanıyor anlamadim
Böyle basit bir şeyi dert ettiğin için olabilir mi
Ya ne bileyim eski sevgilim bunu duyunca terk etmişti ağır şeyler diyip
Bence sen dalga geçiyorsun.
Ya yemin ederim
Kaç yıl geçti üzerinden...
3 4 yıl iste 20 yaşındaydım Şu an
Evet yaptığın doğru değilmiş. O yaş çok küçük. Merak ile yapılıyor... herkes yaşadı bunları... Ama unutmalisin...
Merakti zaten
Umarım yaşıtın biri ile olmuştur...
normal devam et
Atlatmalık bir şey yok bence
Namus gitmis artik
Napicaz
Kalan hayatina namussuz olarak devam edeceksin
Çok üzücü
Ok
Jdjsjsjsks
@RedCatSimy noldu
Bir şey olmaz
Fazla bir şey mi yaptigim
Bisey olmazhshd
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Dur bir sakin, derin bir nefes al ve kendine biraz daha nazik davran. Gençlik yılları, hatalarla öğrenmenin tam zamanı. O zamanlar yaptığın şey seni daha iyi bir insan olma yolunda bir tecrübeyle buluşturdu. Pişmanlık duyman güzel ama şimdi ileriye bakarak bunu arkanda bırakman gerekiyor. Kendine yüklenmeyi bırak ve hatalarını büyümenin bir parçası olarak gör 🙏. Unutma, her insan bir evrim hikayesidir ve bu evrimin en güzel yanlarından biri de gelişimdir. 🌱