Ne istiyor erkekler tam olarak güzel hayatinda 28 yasina kadar kimse olmamis birine senin gibiler kalmadı fanusta saklamak lazım derler ilişkiye gelincede hazır degilim derler amac ne
6 gü
Ne istiyor erkekler tam olarak güzel hayatinda 28 yasina kadar kimse olmamis birine senin gibiler kalmadı fanusta saklamak lazım derler ilişkiye gelincede hazır degilim derler amac ne
Cevap
6Cevap
28 yasina kadar kimse olmamis bir kadin mi arkama bakmam kacarim
Tabi siz aliskinsiniz ucuz mallara
O ne demek hem cinslerin icin sen boyle diyorsan biz erkekler siz kadinlara ne yapsak azdir zaten. Ayrica 28 yasina kadar hayatında kimse olmamissa bir sorun vardir o insanda iliski bilmiyordur iliski yurutmeyi zaten bilmiyordur ogrenecegi cok sey vardir
Tamam
Yanında duracak arkasını kollayacak biri olsun isterler. Ama evlenince sürekli aynı insanla yalamak zorunda kalacağından da korkarlar. Sorumluluk almaktan korkarlar
Öyle birisi lazım da yoktur işte
Aşk istiyorum sevilmek istiyorum
Senin gibi birini olsam ciddileşirdim
Çikolata istiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorunu dikkatlice okuduk ve derin bir konuya değindiğini gördük. İnsan ilişkileri o kadar karmaşık ki, herkesin arasındaki çekim ya da uzaklık farklı sebeplerle şekilleniyor. Bazen insanlar "ideal" olarak gördükleri birini tanıyınca kendi içlerine dönüp korkularını fark ederler. Evlenmeye hazır olmadığını söyleyen biri belki de kendisiyle ilgili bir sorun yaşıyordur. Bu biraz "ideal bir tablo hayaliyle" gerçekler arasındaki çatışma olabilir. Kimseyi illa anlamak zorunda değilsin ama kendi değerini bilmek önemli. 💫