begeniyor, guzel vakit geciriyor,30 yas ustundeler, maddi sknti yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu özelliklere sahip olup evlenmek istemiyorsa bil ki seni istemiyordur. istiyordur ama o kadar değil
Onu onceden onemsedigimi sevdigimi cok belli ettim cok pesinde kostum. Şu an durdum geri cekildim. simdi tekrr ilgilenmeye basladi ama istedigim kadar cok degil. zamanla degsr mi acaba
Geleceğini seninle kurmak isterse anca öyle evlenmeye niyeti var mı ki
Basta ciddi basladi. sonra brz skldi benden. bu kez ben ustune gittim uzun sure. evlilik istemiyorum falan dedi. simdi ben kendimi geri cektim. tekrrdan igilenmeye basladi. ama istedgm kadar degil. zamanla degisir mi bilmiyorum. beni begendgni duzgun cok iyi temiz biri oldgumu soyluyor ama ne bilim yeniden baslar gbi olduk. yine de istedgm kdr ilgili değil . brz daha mi zoru oynamam lzm. baska biri var dedigmde bi yola gelir gbi olmustu. ondan sonra konusmalara calisti falan . bayagdr gorusmedik. zamanla gorustkce baglanir fikri degsr mi
Ben olsam yol verirdim bu ne böyle türlü türlü oyunlarla mı gelmesini bekliyorsun sana.
Ya iste tekrrdan birini sevmek cok zor geliyor oyuzden yol falan veremiyorum:/
Ee bundan da pek hayır gelcek gibi görünmüyor
Yani simdilik oyle. ters yapmaya baslycm
Sen çapkınına denk gelmişsindir
Yani birz oyle biri aslinda tipi ailesi oyle değil ama nasil desem basta oyle dgldi. sonra boyle oldgnu gormeye basladim
Ters yap, kotu davran, terket.. baglarsin
Pek mizacim oyle değil malesef. ama denycm
Kaybetme hissi olustur, yöntemi sana kalmış.. korksun
Baska biriyle gorusuyorum dedigmde bi sasirip ilgilenir gbi olmustu. Simdi foto falan atiyo nasilsin napiosun diye soruyor msjla ama aramiyor. uzun sure oldu bi de yuzyuze gelmeyeli. onun da etkisi olblr
Kisiligi flortoz ise, o da başkaları ile gorusmeyi seviyorsa baska birini bul
Yani bilmiyorum flortoz gbi Şu an , illa konusuyordur birileriyle, ama seviyorum da iste onu, sevmesem coktan bitirirdim
O seni bağlamış, seni onemsemeyen birini sevmek sevgi değil... bundan bisey cikmaz.. çıksa da yine baskalari olur.. sende seviyorum seviyorum diye gezersin
Belli olmaz iste. belki isler tersine doner. kacinmaya caliscm bakalm
Siteye bir baksana, karakter onemli, kizlarin cogu bunların pesinde ve sonrası hüsran... tersine donmez boşuna beklersin
Evlenmek isteyenlerde var
Hemen aninda olsun demiyorum ama beni kendine baglayip gorusup edip sonra evlenmk istemiyorum derse kaldiramam. yani 20li yaslarda kaldirirdm da Şu an yapamam. sonu evlilige gitmeli nezmn oldgu onemli degil
Sen düşün bunu da
Evlenmek zorunda mıyım? Yaşım 36
Degilsin de neyinize guveniyorsunuz. illa yuzunuze bakilmayinca mi evleneceksiniz. tabi cocuk sahip olma korkusu yok. her yasta skntnz yok bu konuda. ztn hemen de demiyor ama uzun sure iliski olduktan sonra evlenilmez mi baglanilmaz mi
Gereksiz buluyorum evliliği
Neden mesela
Evli ve bekarı düşün karşılaştır neden evleneyim bunu anlat bana
Sorumluluk mu yani sknti. evliyken de gezer tozarsin. ama baska cesit cesit kiz olsun diyorsan evliyken bi o yapilmaz
Bekarken gezdin tozdun aynı evde kaldın tatile gittin hatta çocuk da yaparsın. Neden evlenip maddi manevi sorumluluk altına girelim
Herkes tatile gelmez. herkes bekarken cocuk sahibi olmz. maddi skntin yok. manevi neler sknti olblr ki
Olanı bulursun zaten olay kendine uygun birini bulmak değil mi
Basta neden demiyor da ciddi gbi hareketlere giriyor. sadece tavlamak icin mi
Dener bakar sonra karar verir
erkekler bağlanmaz :D
Bilmem nasıl bağlanırız sevgili olmak güzel ama
içinde varsa olur
edemesın