Nedir bu Türklerin çektiği?

Gerçekten bu dünya türklerden ne istiyor? Arkadaş, heralde yunanların işi gücü 7/24 sosyal platformlarda Türkiye diye aratıp bütün Türkiye hakkında ne kadar video varsa yorum yapmak. Abartmıyorum, yabancılara ulaşan bütün türklerle alakalı videolarda en az bitane yorum görürsünüz. Tek sorun buda değil bütün avrupa birligi hatta tüm dünya bunları olesiye savunuyor. Gelmişler nice greek dna, good kurdistan, great armenıan people vs. beautiful konsTanTinopolis aq yeto yetoo bide bu nasıl şehir ismidir böyle aQ yazarken zorlaniyom 😂 kim bilir bu topraklara canını verenlerin kemikleri nasıl sızlıyodur şu an

Gelip aptal aptal yorumlar yapmayın. Anadolu topraklarını yunanlılar yaratmadı yunanlar tanrı değil. Zaten antik yunan dönemi bana saçma gelmiştir hep, antik yunandan kalma ne kadar ideoloji varsa hepsinin aq neyse Türkler 600 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da hüküm sürüyor. Anadolunun her bi karışı türktür türk kalacaktır. Cidden buranın yeniden YuNaN yurdu olacağını falan mı düşünüyorlar. Bide Türk tarihini osmanlıdan ibaret sananlar var )) Türk dnasının yunan dnasıyla gram alakası yok ae gelmişler Türklere 'Actually grek dna' yazıyorlar QĞĞAŞŞQ yaa gerçekten komikler bizimkilere diyorum ciddiye alıp cevap vermeyin şunlara tabi bizim millet durur mu durmaz

Komik olan şu ki Türkiye Yunanistan'da her zaman haberlerde çünkü onlar bizim ne yapıp ne yapamayacağımızla çok ilgileniyorlar. Türkiye'de hiç kimse Yunanistan'ı umursamıyor, haberlerimizde hiç yer almıyor ve biz onları komşumuz olarak görüyoruz, hepsi bu. İnsanlar arasında düşmanlık yok. Ama Yunanlıların tek endişesi Türkler olmuş. Bu yunanlar illa diyorlar ki gelelim Yunanistan'ın çoğunu bir haftadan kısa sürede ve tüm Kıbrıs'ı 2 günden kısa sürede ele geçirelim. Aq gitsinler Türk baklavasını/kahvesini/yoğurdunu/dolmasını yunan baklavasıyla karşılaştırsınlar çok daha yakın bir rekabet haha
Güncellemeler
11 ay
Bakın Türkiye dünyada en çok turist çeken 4. ülke oldu bunu bile çekemeyip beautiful grek land diyenler var. Global haberlerden de sonra canımı sıkmaya başladı bu durum tüm dünya bize karşı gelmis. Anadoluyu alacaklarmış bizden zlpwxmp ee tabii ne ararsan hepsi bu coğrafyada. Türkiye niye gelişsin ki.. 🇹🇷 Dünya bizi kıskanıyor ama tüm dünya bir olsun yine Türkleri yenemeyecekler
Nedir bu Türklerin çektiği?