önce sevgilim
sonra en yakın arkadaşım
sonra kardeşim
herkes kazık attı
20'li yaşlarım da bitti
33'e gircem
hayata nasıl kaldığım yerden devam edicem ben arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer önce sevgilim
sonra en yakın arkadaşım
sonra kardeşim
herkes kazık attı
20'li yaşlarım da bitti
33'e gircem
hayata nasıl kaldığım yerden devam edicem ben arkadaşlar
Sana kaç kere yalnız değilsin dedik, sen bitti demeden bitmez. Benim yediğim kazıkları yan yana koysak boğaza 4. Köprü olurdu, her şeye rağmen yaşamak güzel şey.
yataktan çıkamıyorum
öyle bir enerji düşüklüğü
Bir şey olmaz toparlarsın, görende dünyanın sonu zanneder. Yalnız değilsin unutma, geçen söyledim yalnız bırakmam diye. Sadece yediğin kazıkların sayısı artmış, en fazla dokunan hala eski sevgili mi?
günlerdir ne arıyor ne soruyor
1 sene içinde defalarca ayrıldık
hiç böyle yapmamıştı
Bazen biter, defalarca ayrılıktan sonra ilişkiler laçkalaşır senlik bir şey yok, baştan oraya kadar defalarca keyfi ayrılmayacaktınız. Artık önüne bakmalısın.
düzgün biri var da sanki önüme bakıcam
Olmadığını nereden biliyorsun? Her erkeğin huyunu suyunu bilemezsin. Böyle yapıyorsunuz tüm erkekler kraktersiz demeye getiriyorsunuz sonra alınınca biz suçlu oluyoruz. 😒
Gereksiz olanları hayatından çıkarmakla başlayacaksın. Ondan sonra bugüne kadar yapmak isteyip de yapmadıklarını odaklanacaksın bunları gerçekleştirdikçe mutlu olacaksın
kimse kalmadıki
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, seni bu kadar yoran ve üzen bir süreç yaşadığın için gerçekten üzgünüz. Şu an bir ağırlık hissediyor olabilirsin, ama bu tür zor dönemler insanın kendisini yeniden tanıması için de bir şansa dönüşebilir. 🍃
Bazen, hayatta düştüğümüz yerden kalkmak için küçük bir başlangıç yeterlidir. Kendine bir şans ver, belki bir hobi, belki yeni bir çevre... Şimdiye kadar kimin hayatında durduğunu değil, bundan sonra kiminle yürüyeceğini düşün. Bir de unutma, sen de yalnızca insanlar gibi hata yapıyor olabilirsin; hem kendine hem başkalarına karşı fazla sert olma olur mu? 🧡
Cevap
3Cevap
Boşuna dememişler: “ Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır.”
çok ağır geldi ve yıktı beni
Kafana tokadan başka bir sey takmiyarwk devsm edeceksin
Herkes kazık yer sende umursama önüne bak tecrübe et
İyi gel abim hayata bağlasın seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?